Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu chce przeprosic jezeli ten temat robi spam ale niemoglem znalesc podobnego tematu do takich zapisow na wspolna gre :P

Wiec moze przejde do konkretow szukam z 1-2 osob do wspolnej gry. Gra odbywala by sie bez pomocnych programow itp wspomagaczy. Grali bysmy na nowej mapie oraz nowymi postaciami i grali bysmy nimi tylko na multi. Gra ogolnie polegala by na kopaniu,budowaniu, dobrej zabawie ^^ Mam pare fajnych pomyslow co mozna wybudowac lecz samemu mi sie niechce :P

Grali bysmy tez mapy escape, oraz bysmy takie mapy tworzyli. Gram w Terrarie juz dobre 2 miechy wiec mam naprawde duze doswiadczenie wiec zawsze pomoge czy wytlumacze pewne sytuacje\sprawy.

Gre mozna by zaczac Dopiero\juz w sobote dlatego ze w piatek wracam z wakacji.

Informacje:

Ilosc Graczy: 1-2

Mapa: Nowa

Postacie: Nowe

Mikro: OCZYWISCIE

Programy: Vt\Skype

Doswiadczenie: Jak zwiedziles Pieklo albo jungle Zapraszam. Doswiadczenie nie musi byc duze ale musisz wiedziec co wylatuje ze slimow i do czego te gluty sa.

Terraria: Ja niestety jade na piracie wiec nie wymagam od was steama

Wymagania:

1. Jako ze ja niemam zbyt wspanialemgo neta musicie moc postawic serwa dla 2-3 osob

2. Glos po mutacji lub przynajmniej ogarnieta osobowosc

3. Jako takie poczucie humoru

4. Pomyslowosc

Mysle ze to tyle wymagania nie sa wygórowane wiec mysle ze ktos sie znajdzie ;) Skladajcie Swoje "podania" na PW niechce robic tutaj wiekszego spamu :P

Sorka za literowki jak sa ale pisze na malej klawie i nieogarniam jej tak jak swojej :P

76561198013232167.png

Opublikowano

Ja osobiście jeszcze tereri nie ściągnąłem ale jak patrze na filmiki to sięfajne wydaje :) Grałem dużo w minecrafta a to nawet podobne więc jeśli bym mógł to moge z Tobą grać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...