Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Na wstępie przeproszę ale nie było odpowiedniego działu, a myślę że tylko tu mi pomogą... Przejdźmy do sedna sprawy:

Wczoraj gry zaczęły mi przycinać gdy nagle wyłączyło mi komputer, myślałem że wyłączę akar itd. ale nie pomogło... Zacząłem sprawdzać procesy oraz inne fora, znalazłem w procesach proces, który mnie zaniepokoił, ponieważ miał dziwną nazwę, zbyt prostą, i wydawał się to być haker,

a mianowicie Fumujaro.exe. Nie wiem czy ktoś miał coś takiego, ale proszę o odpowiedź, bo ten proces zabiera zawsze od 5 000 do 6 000 a to mało, ale gdy go wyłączę gry nie mulą...

Opublikowano

Po 1 , zależy czy masz Orginalnego Antyvira , nie z neta. Czy nie sciagasz jakiś rzeczy bez Skanu w dodatku tak to jest wirus i tutaj tylko i wyłącznie Format Komputera bo skoro gry ci się zamulają po tym i w dodatku sam ci się komputer wyłącza to nic innego ..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

@Up

co z tego czy ma oryginalnego antyvira czy nie ? antyvir to antyvir ktoś kupił i wstawił do neta :) to tak samo jak byś kupił oryginalnego :)

@Topic

Jeżeli gry ci mulą to tak jak Up pisał Format Kompa będzie najlepszy i najpewniejszym rozwiązaniem.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...