Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jozin z bazin

Paradox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy mam płakać, czy się śmiać? Wczoraj to pokazali w telewizji i już wszyscy będą się tym podniecać. No cóż może komuś się to podoba, ale ja do tych osób nie należę.

I nie wiem czy to ma być śmieszne, co to ma przedstawiać?

No normalnie ,,czeski film"......

usunieta by MIKE

Opublikowano

Wydaje mi się że wygłupiali. Koleś co to śpiewał w pewnym momencie się śmiał ;p

bez gif.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak wy takim gó**** możecie się podniecać ??

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stare dawno to obejrzałem. Kolega kiedyś do mnie przesłał ten filmik ale to zignorowałem gdyż myślałem że to jakiś znowu głupi film który w ogóle niema sensu. Ta piosenka podbiła "serca" internałtów. Pozdro

Opublikowano

Dla mnie to porazka i nie ma czym sie podniecac :/ Szybko o tym zapomnicie.. jak praktycznie, o wszystkim innym..

Opublikowano

nom ty to jesteś pamientliwy co nie ? jeszcze pare lat temu wszyscy słuchali "ich troje" i podniecali się jak mówił "to tylko woda a nie włóda" ale nikt nie dał się oszukać jak wyszło na wierzch ze to pijak to wszyscy go opuścili

acha te dobre czasy

trochę podkoloryzowałem końcówkę ale to nic złego nie?

Opublikowano

Mi sie osobiście podoba ale powiem tyle:Każdy człowiek jest unikalny.Czyli jeden powie 7 cud a ini,że shit.

Opublikowano
bo linka dodac jeszcze nieumiem bo nowy jestem wink.gif xD

;o internet na komunie to zle rozwiazanie ;d

mi sie tam tak srednio podoba oryginal ..mniej wiecej zasluguje na 4/10 ale to z krejzi froga niezla ^^

Opublikowano

Idz kopulowac sie z pawianem. Jakby nie bylo, jestem zmuszony stwierdzic, ze masz twarz jak pokurczony, zryty przez mamusie muminka zakapior. Idz rypac sie z foka albo jakims dzbanem.

Opublikowano

Jestes zakrecony jak bak w kobylej pizdzie, ponadto jestes palantem, a twoja mama to calkiem przystojna mezczyzna. Wygladasz jakbys zarl parujace kloce z otchlani swinskich trzewi, jestes guloniem co sie lubi lajdaczyc ze swoim tata, a twoja stara targa dzyndzel jak pies surowy boczek. Jestes malym psychopata, co sie codzien rucha z tata.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

o zal koles ale zes odkopal temat o.O ee zebym warna nie dostal to takie przypomnienie dla niego xD

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...