Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanie czy HolyBot jest bezpieczny. Chodzi o to czy pewnego dnia wejde na konto i gołego typa nie zobacze ?

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

Crack ponoć bezpieczny ale oryginalny HolyBot ponoć wysyłał informacje na ich serwer.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

HolyBot jest bezpieczny... no chyba ze informacje przy logowaniu bota wpisujesz swoje dane z konta. Kumpel boci już 3go chara na Elite i nic sie nie stało.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano (edytowane)

Ja radze jednak uwazac na tego HolyBota, słyszałem ze to bardzo niebezpieczny typ jest. Koles mi mówił ze zposkał go raz wieczorem, to zaciągnoł go za róg i chciał brac od tyłu.

Także uwazajcie, i pamiętajcie PZU!.

Naprawde żygać już mi się chce jak widze każdego dnia 10 nowych tematów to tym bocie. :angry:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d51662c7a87059218725b0d971c8d1caf80cffcddecd65bf90a4ff9de7be2d0a-1311160188 Lepeij nie miec z nim bliskich kontaktów, Syfilis gwarantowany.

Edytowane przez Szymk0
Opublikowano

Boicie się to nie ściągajcie, proste...

Cracked Holy jest bezpieczny bo jest robiony przez jume, który zasłynął już z cracków do db bota.

Orginalny Holy jest ZAWIRUSOWANY, bo wysyła informacje o koncie do bot servera, czyli do holiego.

Dodatkowo, przestańcie ciągle mówić, że linki są czyste na epvp, jest temat podczepiony ja korzystam akurat z tego bota, który tam został podany i postać cała...

Temat uważam za rozwiązany, zamykam.

1334497071-U17330.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...