Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie mogę dodać 3 ręki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie. :P

A więc mam dedyka, gdy chcę dodać na start 3 rękę, albo inaczej...

Wchodzę do accont, chcę dodać zapytanie a tutaj... "a conponent named querybaseform already exist" - Czyli, że już istnieje.

Gdy wchodzę w accont i jeszcze raz w accont daje cirt + d, mam jakiś problem z kolumnami, ktoś ma jakieś pomysły ?

Za radę +.

Banner4.png

Opublikowano

Radze ci skopiowac w filezilli te tabelki ktore edytowales w navicacie (np. co ma byc u npc) i wypakować od nowa wirtualną maszynę (potem możesz sobie ewentualnie wgrac te edytowane tabelki z tamtego serwa. Jeżeli tak zrobisz to zapytania powinny już działać (użyj tego tematu który ci podałem).

w skrócie [skopjoj to ci ci potrzebne , usun tego serwa, wypakuj pliki serwerowe i skonfigoroj serwer ponownie]

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

otwórz serwer mysql folder account zakładka account i tam masz pod koniec bony zaczynające się od gold_expire do money_drop_rate_expire i tam wpisz datę do kiedy chcesz bony jeżeli tak ci nie działa poszukaj strony rejestracyjnej z dodanymi bonami jeżeli nie znajdziesz napisz na mpc ze szukasz strony rejestracyjnej z bonami jeżeli masz już strony to napisz na mpc daj tekst strony napisz jakie bony i ktoś ci pomoże :)

Witaj u Jinx! :)