Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak wiemy żeby działal Sibibot musimy wbić do gry za 1 razem. W weekendy jak i teraz juz praktycznie wakacje wbicie za 1 razem w godzinach od 10-22 jest mało prawdopodobne. Z tąd moje pytanie, czy jest jakiś bot na sjsro gdzie nie trzeba wbic do gry za 1 razem aby działal poprawnie. Prosz o odp.

Opublikowano
Witam.

Jak wiemy żeby działal Sibibot musimy wbić do gry za 1 razem. W weekendy jak i teraz juz praktycznie wakacje wbicie za 1 razem w godzinach od 10-22 jest mało prawdopodobne. Z tąd moje pytanie, czy jest jakiś bot na sjsro gdzie nie trzeba wbic do gry za 1 razem aby działal poprawnie. Prosz o odp.

Ja kiedys mialem swojego bota do priva :X Ale sie zjebal... xD

:(:( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe

z gury dzienki

Ja pierdole...

Opublikowano

@UP Co za niedojebany neo kid,kolejna ciota ktora daje ref na menelegame,zbanujcie mu IP,kompa cokolwiek....

A co do tematu to sam szukam takiego bota,AgBOTA nawet probowalem ale nei dalo rady :/

Opublikowano
@UP Co za niedojebany neo kid,kolejna ciota ktora daje ref na menelegame,zbanujcie mu IP,kompa cokolwiek....

A co do tematu to sam szukam takiego bota,AgBOTA nawet probowalem ale nei dalo rady :/

Tobie nie dalo, ale ogolnie da sie przerobic agbota zeby dzialal na privie...

:(:( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe

z gury dzienki

Ja pierdole...