Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat]ArtificialAiming-Radar-v3.3

ruch50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ESP do APB i wielu innych gier.

Supported Games:

----------------

- BattleField 2 (BF2) v1.5

- BattleField 2142 (BF2142) v1.51

- BattleField Heroes (BFH) v1.52.225889.0

- BattleField Play4Free (BFP4F) v1.12.226090.0

- Call of Duty 4 (COD4) v1.7

- Call of Duty World at War (COD5) v1.7

- Battlefield Bad Comapny 2 (BFBC2)

- Medal of Honor (MOH)

- All Points Bulletin (APB)

- Team Fortress 2 (TF2)

- CrimeCraft (CC)

- Unreal Tournament (UT99)[w wersi 3.4]

How to Use:

-----------

- Start the ArtificialAiming-Radar loader.

- Start your game.

- The loader will inject the radar into the game.

- The loader will close itself after injecting the radar.

Jeśli w hacku będzie Injection Failed musimy uruchomić go jako administrator.

Download

http://www.speedyshare.com/files/29501071/ArtificialAiming-Radar-v3.3.rar
http://radar.artificialaiming.net/Download/ArtificialAiming-Radar-v3.4.rar

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=969e1736d60e7d506fa32e0bea34f94de55279e8c7361b79eb4dfc305eedfab5-1311156344

Wersja 3.4 Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=50be7e8e61b021d3682ea4c79108b632d127d79f9365438649e2aeda33ff5e1e-1311249788
Opublikowano

Czy komuś to działa na XP ? Bo u mnie nie...

Jesli jest jakiś sposób to prosiłbym się nim podzielić

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

No, ale chodziło mi raczej o to czy pb nie wykryje, a jeśli wykryje to kiedy mogę sie tego spodziewać? Za miesiąc np?

Natychmiastowo, dostaniesz bana. Hacka mi jeszcze nie wykryło więc polecam :).

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Czy wam także nie działa to esp w bfbc2? Uruchamiam jako admin, niby jest injection succesful, ale żadnego esp nie widzę w grze. Mam windows 7 64bit i dodam ze w cod4 działa dobrze to esp.

I jeszcze apropo serwerów non pb:

mmps9g.jpg

Czy to oznacza ze serwer nie ma pb i mogę bez obawy o wykrycie(przez pb, nie graczy) grac? I ten serwer w zakładce przeglądy serwerów ma niby pb włączony, a gdy sie na niego wchodzi to pisze ze wyłączony jak na screenie. Czy to jakis bug czy co? Ale i tak mnie tylko ciekawi czy wkońcu jest na takim serwerze włączony pb czy nie.

87.jpg
Opublikowano

Czy wam także nie działa to esp w bfbc2? Uruchamiam jako admin, niby jest injection succesful, ale żadnego esp nie widzę w grze. Mam windows 7 64bit i dodam ze w cod4 działa dobrze to esp.

I jeszcze apropo serwerów non pb:

mmps9g.jpg

Czy to oznacza ze serwer nie ma pb i mogę bez obawy o wykrycie(przez pb, nie graczy) grac? I ten serwer w zakładce przeglądy serwerów ma niby pb włączony, a gdy sie na niego wchodzi to pisze ze wyłączony jak na screenie. Czy to jakis bug czy co? Ale i tak mnie tylko ciekawi czy wkońcu jest na takim serwerze włączony pb czy nie.

Insert,home?. :)

Po, takim czasie jest bardzo możliwe że już wykrywalny, polecam zrobić kont testowe lub napisać do mnie na pw po konto. Na cod4, działa bez problemów. Dziś sprawdzałem.

EXPmIpC.gif

Nowicjusz
Opublikowano

Ktoś próbował odpalić na APB? Bo u mnie jakoś nie działa, odpala injecta i w grze nie ma nic zwiazanego z haxem ;f

Opublikowano

Ktoś próbował odpalić na APB? Bo u mnie jakoś nie działa, odpala injecta i w grze nie ma nic zwiazanego z haxem ;f

Jaki masz system, zainstalowany?. Nie wszystkie są na xp,viste,7. Mac,linux :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No cheat do bfbc2 działa, trzeba było ustawić w settings.ini aby bf uruchamiał sie na bibliotekach dx9, ale dalej nie wiem jak to z tymi serwerami. Znalazłem tajże takie, że na liście nie ma pb(w przeglądzie serwerów) a gdy mapa sie wczytuje to pisze Punkbuster Wł.(tam gdzie na screenie poprzednim jest napisane OFF). Wiec które serwery są z pb wkońcu?

@down

Dzięki, +

87.jpg
Opublikowano

No cheat do bfbc2 działa, trzeba było ustawić w settings.ini aby bf uruchamiał sie na bibliotekach dx9, ale dalej nie wiem jak to z tymi serwerami. Znalazłem tajże takie, że na liście nie ma pb(w przeglądzie serwerów) a gdy mapa sie wczytuje to pisze Punkbuster Wł.(tam gdzie na screenie poprzednim jest napisane OFF). Wiec które serwery są z pb wkońcu?

BF posiada, błędy te na liście pb oznacza że pb jest włączony, a gdy na ładowaniu jest ze off to znaczy ze on :). Też to kiedyś, zauważyłem.

EXPmIpC.gif

Nowicjusz
Opublikowano

Jaki masz system, zainstalowany?. Nie wszystkie są na xp,viste,7. Mac,linux :)

Cheat nie działa, ze względu na to, ze jest out of date. Wyszła nowa wersja 3.4, która działa i takową posiadam. Realease chyba sprzed kilku dni, więc undetected.
Opublikowano

Głównie post kierowany do TheMorteMaster, bo zaciekawiła mnie jedna z twoich wypowiedzi:

Insert,home?. :)

Po, takim czasie jest bardzo możliwe że już wykrywalny, polecam zrobić kont testowe lub napisać do mnie na pw po konto. Na cod4, działa bez problemów. Dziś sprawdzałem.

Konto testowe? O co z tym chodzi? O ile dobrze wiem to w bfbc2 bana dostaje się na cd key? I jeden jest na 1 konto?

ps. chciałem napisać na pw, lecz błąd jakiś sie pokazał że masz chyba skrzynkę już pełną .

87.jpg
Opublikowano

A mi to dalej nie działa każe mi wejść na ich stronkę! HElp może jakiś pomysły?

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...