Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Xperia X8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z wejściem na Android Market z SE Xperia X8, gdy wchodzę na Android Market wyskakuje mi taki komunikat: "Wystąpił błąd sieci. Spróbuj ponownie lub anuluj i powróć do poprzedniego ekranu." Klikam spróbuj ponownie i nic ciągle coś takiego wyskakuje... Wyłączyłam komórkę, włączyłam i nic... A na koncie mam pieniądze więc nie wiem o co chodzi. Proszę pomóżcie mi. Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Właśnie, nie ten dział młoda :D A do android market to można się dostać chyba tylko poprzez WiFi ;) Musisz się podłączyć do czyjejś sieci, lub swojej i wtedy do android market

Temat do pogaduszek

Opublikowano

Dołączam sie do tematu. Ja też mam taki problem. Znaczy sie moja dziewczyna ma x8. Gdy chce wejść do android. To wyskakuje błąd sieci nawet przez wifi. A i tak pozatym gdy wpiszę klucz do sieci to łączy ale od razu rozlącza.

Problem tkwi chyba w oprogramowaniu.

Proszę o pomoc.

P.S. Proszę modka o przeniesienie do pogaduszek. Lub Gdzieś gdzie uzyskay pomoc.

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Zobacz w ustawieniach sieci czy przypadkiem nie masz zablokowanych połączeń wi-fi lub nie skonfigurowane.

7033945cf0d09cd50787bfca5633e026.gif
Opublikowano

Spróbuję. Jak bd ok to dam Edita :)

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano
PRZYPOMINAM WSZYSTKIM, ŻE W TYM SUBFORUM UMIESZCZAMY TEMATY ZWIĄZANE TYLKO I WYŁĄCZNIE Z PROGRAMOWANIEM I CHEATAMI/BOTAMI DO KTÓRYCH NIE MA WŁAŚCIWEGO DZIAŁU!

co to ma z tym wspolnego?...

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...