Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gram Force Archerem lvl 93 i wydaje mi się że jest słaby (dostaje kopa w d*pe w Ruina Station itd, nawet jak z kimś jestem) (proszę o radę).

Eq (tylko to w sumie jest warte uwagi, reszta to drop/śmieci (ogólnie do zmiany :D):

32070269.jpg

Skille (tak wiem jestem o 1 range w tył, ale właśnie pisząc ten temat moja postać się skilluje :D):

faskille.jpg

Z góry dziękuję za odpowiedź.

SwornV

Edytowane przez SwornV

...

Opublikowano

zaczne od skilli

oczywiscie skillowanie ale to wiesz, jak narazie polecam ci zarabiac w miare mozliwosci gdzie dasz rade (np LiD'y)

teraz tak drittel shot to chyba ten skill z opoznieniem, rzadko mozna spotkac FA ktory go uzywa, chyba ze 4fun jak ma kase

skilluj minimum do GM'ki, wtedy kupujesz gravity, jak doskillujesz wyzej to kup shooting star takze

GM i copma na 9 dajesz

narazie zrob vital bless na wyzszy poziom, regenerka sie przydaje

zalatw sobie helmik jakis osm +6 albo wyzej najlepiej 30/36CD

krysztalek dobry

zapodaj ss z reszta eq, statow, napisz ile posiadasz kasy, jakie uzywasz combo itp, wtedy pomoc napewno bedzie lepsza ;]

Opublikowano (edytowane)

@ EDIT

Reszta eq(Jak mówiłem syf, nie licząc peta i dechy ;P):

eq2v.jpg

Statystyki:

statyl.jpg

Staty:

statyy.jpg

Combo (nie umiem ułożyć ;/) : 1.Gravity Distortion 2. Drilled shot (drugi w dmg + 88% Down) 3. Prismatic Arrow (największe dmg + 85% Down) Oby dwa uderzają w jednym momencie 4. Poison arrow (3 w dmg i -67 hp)

@ EDIT 2

To jest ukryta treść, proszę

Ale Vital Bless gryzie się z Vital Force

Tak samo Vital Force gryzie się Eagle Eye.

(Moje buffy, które używam): Repulsive Armor, Mana Condense, Vital Force, Thrusting Arrow, Sharpness (Sharpness dla tego że nic innego nie mogę to dla czego nie?)

@ EDIT 3

Aha kasy mam 12kk (po zakupie skilli)

@EDIT4

Już w d*pe nie dostaje w RS, nawet na luzie idzie (w całym dungu z 10 potek idzie).

Edytowane przez SwornV

...

Opublikowano

Po pierwsze wymien ringi.. Kup sobie 2x ROL +1, 1x Force absorb ring +2 i 1x critical ring +1.

Po drugie wymien bransy na te, ktore dropia z Kaith (1% absorb HP).

Kolczyki tez z Kaith wydrop (+15 max hp absorb).

Z takim eq spokojnie RS'a zrobisz :)

Mam nadzieje, ze pomoglem.

Opublikowano

ringi sproboj zalatwic 2x RoL'e +1 a reszte nos champion'a i sage

branzy i kolce dropnij z HP, dropia w BI z lyxhorn'ow, ten maly niby bosik lyxhorn zombie leader czy jak tam mu

u pecika dobry bonus wszedl

nie wiem jakiego masz suita/buty/rece ale mysle ze dobre (przynajmniej tak mysle) a helm wymien pozniej na jakis osm 30CD albo 8 rate 20CD +6 i wyzej

co do buffow zapomnialem ze koliduja ze soba ;p

a co do combo dodaj critical shot (zawsze dosc duze dmg z kryta i ten max na trafienie) albo shadow shot, dobrze miec na 20, ale jak bedziesz uzywal, jesli nie to narazie nie dawaj pkt, zobacz jak ci z tym wyjdzie

a i kup sobie upgrade'y jak nie masz, na troche hp i defa bo glownie chyba z tym masz problem

a upgrade;y kupujesz takie, HP, 2x magic atak, (a tu zaleznie od tego co bedziesz potrzebowal) 1. 2x def, 1 def rate z GM, 2. def z GM, 2x def rate

ja na FA mialem 2x def rate i wg mnie bardziej sie przydalo od defensive sense

jak mniej potkow pojdzie na RS'y mozesz na EoD'y probowac chodzic, albo rob caly czas lidy, czesto amp leci dosyc i jak masz czas to bij te moobki na poczatku, tych orkow czy ogrow, w kazdym razie tych przed zabami ;p czasem sie zdarzy UCH a to jednak troche warte jest a kasa sie przyda

mi srednio dropilo 2-3 UCM na dungu i nawet jak 2 droply to juz byl zysk, a czasem sie zdarzalo ze 4 nawet ;p

jakbys na EoD'a probowal isc to dosc czesto dropia UCH, czasem jakis zlomek nawet drogi u NPC :D a czasem tez wejsciowka na EoD'a B2F ja zrobilem z 60 eodow i ok 10-12 droplo

jbc to zedytuje posta jakbym cos dopisywal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...