Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Zaczynam nagrywać poradniki do League Of Legends. Po rozegraniu ponad 1500 meczy, sprawdzeniu każdego championa doszedłem do wniosku że warto zrobić cały cykl poradników związanych z LoL'em

Mój kanał na YouTube to Zakreble. Łatwo mnie znaleźć więc raczej z tym problemów nie będzie. Na kanale mam dwie play listy:

1st: LoL Champions- Będę tam dodawać poradniki do championów.

2nd: LoL Ogólnie- Ogólne poradniki związane z grą.

Jak narazie zamieściłem 2 filmy związany z Summoner Rift i spolszczeniem LoL'a. Lecz z biegiem czasu mój kanał zapełni się dziesiątkami poradników i nie tylko.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak więc jeśli jesteś początkującą osobą która dopiero zaczyna swoją przygodę z LoL'em to te poradniki są idealne dla Ciebie.... A jeżeli jesteś już doświadczonym summonerem to chętnie porównasz swoje umiejętności z umiejętnościami innych.

Tak więc zapraszam do oglądanie i subskrybowania.

1st.

2nd.

Edytowane przez Mikot
Opublikowano

no pomysł ciekawy, życzę powodzenia w robieniu filmików może coś z tego wyniknie ..

btw. podoba mi się opening, mam słabość do takich efektów

a i polskiego nie ma dlatego, że słabo go reklamują tylko nie wyszła jeszcze oficjalna wersja ;)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Jak wyżej :

Jakie masz elo(solo)?

Fajny masz głos ,ale z tymi last hitami to trochę "zjebałeś".

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano (edytowane)

No w sumie fail - pokaże wam jak last hitować i zamiast w miniona trafiasz w sorake, którą potem harrasujesz i zostawiasz 3/4 minionów LOL

Ale przynajmniej masz do tego głos dobry

#

Rozegrałeś 1500 meczy ale chyba na normalu ;s

Nie potrafisz smajtować - nie zliczę ile gier wygrałem counterjunglą takich ludzi jak ty, którzy używają smite w pół hp potwora, wtedy nawet z łapy/skilla można im go ukraść a proponuje pograć Amumu bez blue...Najlepsze jaja są i tak jak kradniesz wszystkie buffy enemy a on dalej smajtuje w połowie -.- (thx free win ranked Amumu ;D)

Edytowane przez Wujek Gogel
Opublikowano

Właściwie to tak - smite w połowie to fail, nie pomoże, a przeszkodzić może. Wystarczy ward przy buffie przeciwnika i jego jungla zostaje przedłużona o kilka cennych minut.

Opublikowano

Z Last hit'ami to fail wiem. Nie miałem już weny by poprawiać. Ale jak byście nie wiedzieli to nie jest poradnik JAK GRAĆ ASHE LUB WW. Tylko głównie o mapie 5 vs 5.

Opublikowano

Ja czekam z niecierpliwoscia :) Poradnik do twicha /annie zeby kosmiczne dmg robic by sie przydal :P

Twitchem to możesz jedynie kosmicznie małe dmg robić.

Annie to kurwa kosmos ,dmg które ona robi jest niewyobrażalne :>

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano (edytowane)

Twitchem to możesz jedynie kosmicznie małe dmg robić.

Annie to kurwa kosmos ,dmg które ona robi jest niewyobrażalne :>

No tak, ma się dmg jeśli się ogarnia, a tak to dupa :D

Edytowane przez Farex
Opublikowano

Nowy film!

Tłumacze w nim jak krok po kroku zainstalować program o nazwie "LoL Replay"

Serdecznie zapraszam do oglądania.