Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio w moim gryzoniu zepsuł się kabel i poszukuje nowego, do 80zł.

Może być używany. Na oku mam IE 3.0, jakąś myszke z serii A4T x7 lub MX518.

Jakie myszki polecacie, na co zwrócić uwage ?

Opublikowano

Coś z bezprzewodowych,

To jest ukryta treść, proszę

Przewodowe,

Opublikowano

Miałem do czynienia z x7 oraz IE 3.0, ta druga jest bardzo precyzyjna, slizgacze bardzo wytrzymałe, posiadam teraz IE 3.0 i np w CS 1.6 gra się dużo lepiej niż na starym A4 Tech, myszka jest spora i dobrze leży w dłoni, jakiś czas temu miałem dylemat czy brać IE 3.0 czy mx518, wybór padł na IE 3.0.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

A4tech X7 - zaje*ista ;) Sam mam od roku i jest wyśmienita do gier, jak również do przeglądania internetu itp. Ta myszka wraz z podkładką (specjalnie przeznaczoną do tej myszy) wymiata :) Serdecznie polecam.

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Miałem do czynienia z x7 oraz IE 3.0, ta druga jest bardzo precyzyjna, slizgacze bardzo wytrzymałe, posiadam teraz IE 3.0 i np w CS 1.6 gra się dużo lepiej niż na starym A4 Tech, myszka jest spora i dobrze leży w dłoni, jakiś czas temu miałem dylemat czy brać IE 3.0 czy mx518, wybór padł na IE 3.0.

A 400dpi nie ogranicza? Mógłbyś w przybliżeniu podać ile ja wykorzystuję mając w COD: BO czułość ustawioną na 1, a w Windowskich ustawieniach także minimum (moja myszka ma 1000dpi) ?

Opublikowano

A 400dpi nie ogranicza? Mógłbyś w przybliżeniu podać ile ja wykorzystuję mając w COD: BO czułość ustawioną na 1, a w Windowskich ustawieniach także minimum (moja myszka ma 1000dpi) ?

Czyli jesteś low sensowcem, 400 DPI w zupełności ci wystarczy, w myszce IE 3.0 nie występuje sprzężenie zwrotne i chodzi bardzo precyzyjnie przy bardzo szybkich ruchach (częstotliwość próbkowania 9000Hz), dobry sensor optyczny wyłapie każdy szczegół. Jakość wykonania myszki nie jest najlepsza, ale myślę że jest to ostatnia rzecz która decyduje o wyborze myszki, ja np w CS 1.6 mam ustawione sensivity 4.0 (na 20 możliwych), w Windowsie na połowę i jest okej, gdy ustawie więcej to chodzi za szybko jak dla mnie, masz pełen zakres ustawień czułości, i na pewno wybierzesz odpowiednie ustawienie dla ciebie bo myszka podoła twoim wymaganiom.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Czyli jesteś low sensowcem, 400 DPI w zupełności ci wystarczy, w myszce IE 3.0 nie występuje sprzężenie zwrotne i chodzi bardzo precyzyjnie przy bardzo szybkich ruchach (częstotliwość próbkowania 9000Hz), dobry sensor optyczny wyłapie każdy szczegół. Jakość wykonania myszki nie jest najlepsza, ale myślę że jest to ostatnia rzecz która decyduje o wyborze myszki, ja np w CS 1.6 mam ustawione sensivity 4.0 (na 20 możliwych), w Windowsie na połowę i jest okej, gdy ustawie więcej to chodzi za szybko jak dla mnie, masz pełen zakres ustawień czułości, i na pewno wybierzesz odpowiednie ustawienie dla ciebie bo myszka podoła twoim wymaganiom.

Dzięki za pomoc, w takim razie ją biorę ;]

Opublikowano

ja mam to coś xD A4Tech X5-70MD

http://www.ceneo.pl/404423

gra mi się na tym dobrze xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...