Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HELP]Problem

Odon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sorry you are not in our service area.Combat arms only available in north america and australia. Takie coś wyskakuje przy włączeniu gry [przez stronkę] i przy logowaniu [przez CAV.exe]. Jakieś pół roku temu nie miałem żadnego problemu z takim czymś ściągałem już grę z tego patchera po rejestracji [nexon.net] oraz normalnie [nie przez clienta bo wirusa mi wykrywa w tym czymś i nadal to samo. Co zrobić ? Wpisać jakąś proxe czy co?

Edytowane przez Odon
Opublikowano

Nexon.net to wersja US czyli musisz mieć IP US inaczej nie ma bata :) Ty graj na Ca EU :) A jeśli już tak chcesz na US grać to zmień IP za pomocą AOL lub innych programów :D Jest kilka tematów na forum

Opublikowano (edytowane)

TA ściągałem z nexon.net i nexoneu ale nie clientem i tez nie dziala. Robiłem ignoruj jeszcze robiłem żeby nie wykrywało wirusa [też AVG] i tak wykrywa i nie da sie włączyć tego launchera. Spróbóje ściągnąć z http://download.mmosite.com/html/1/3902/. Za 2 godzinki się przekonam.

Edytowane przez Odon
Opublikowano (edytowane)

Tak? Ściągnąłem bo pisze Combatarms_eu_jakies numerki tak wgl to dlaczego to pisze? Wiesz ile ten client ma max prędkość? Tak sie wypytuje bo chce zobaczyć te misje i nowe [jak dla mnie] fireteamy Oo. Poradziłem sobie bez usuwania antywirusa. Temat można zamknąć.

Edytowane przez Odon
Opublikowano

Och nie zauważyłem że do zamknięcia. No to EOT

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...