Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich wiec juz sciagam clienta Us i chcialbym wiedziec jak najlepiej rozbudowac daggera do expa jak rowiez do PVP (mam zamiar dobic tak z 80 lvl ). Chce wiedziec jak rozdawac staty w skille jak i statystyki (glowie chodzi mi o PVP na wyzszych lvl)

Pomocna odpowiedz nagradzam +

Atr1920.png

Opublikowano

2 zręczność 1 witalność, skille: zasadzka>wirujący sztylet>szybki atak> trująca chmura > krycie się. - to jest uniwersalny build :)

Opublikowano

właściwie zgadzam się z kolegą przede mną ale skille bym dal nieco inaczej

zasadzka1

chmurka2

wirujący3

szybki4

krycie oczywiście ostatnie chyba że dasz w to na początku 1 pkt ale nie wiem czy sie opłaca

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Grałem na us ale nie wiem jak tam zarabiać :( Ale jeżeli chodzi o skile to tak:

1.Zasadzka podstawowy skil u daggera :)

2.Wirujący To już chyba każdy wie dlaczego (kochany bug) <3

3.Chmurka otrówa moby a na m1 ma nawet niezłe dmg i przydatne w pvp :D

4.Krycie na P daje aż 62% więcej obrażeń do zasadzki

5.Szybki dobry do pvp :)

Zawsze robiłem taki układ skili i dobrze na tym wychodziłem. A co do stat to najpierw dajemy do 90 w zręczność a potem do hp ( 2 zr : 1 wit ) jak kolega napisał wyżej :)

Opublikowano

Chmurka jako 2 skill? Śmiechu warte. Jest to dobry skill dopiero na poziomie g1+, wcześniej jest nawet nieopłacalne bicie z niej w moby. Podam tu swój build.

1. Zasadzka - świetny skill do pvp oraz dobijający mobki.

2. Wirek - Jeżeli potrafisz robić combosy to wtenczas jest morderczym skillem, a i w expie nie próżnuje.

3. Szybki - Potężny cios do expa jak i do pvp.

4. Chmurka - :) Skill zajebisty, ale na poziomie m1 jest najzwyczajniej nie potrzebny. Na 38lvl ( w momencie gdy mamy 2 skille na m1+ ) jest zbędny i wiele tracimy w expie.

5. Krycie się - Ostatni skill ;p Ciekawy bonus do zasadzki, ale nie jest potrzebny.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

2 zręczność 1 witalność, skille: zasadzka>wirujący sztylet>szybki atak> trująca chmura > krycie się. -

Taki polecam.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...