Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Jest Z Clubem ? :p

Immortal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak nie pisze tego postu opisujac jaki mam problem z clubem bo oczywistym jest ze problem ma kazdy

... tylko pisze go w innym przesłaniu a wiec ...

Jak wiecie club jest resetowany i byl za czasu nawet wtedy gdy powstal...

O co tak naprawde chodzi co jest przyczyną tego ciągłego zmiennego stanu servera

jesli ktos wie byc moze wyczytal z forum cluba niech napisze co wie lub co sadzi na ten temat .

Jesli chodzi o mnie to tyle co mialem do przesłania .

Pozdrawiam \m/,

Ps. Jesli uznacie to za zbędny spam nie bede mial pretensji poprostu close i tyle ; )

immfe.jpg

..†..†..†..

Ave Black Me†al

Me†al er livet mitt !!!

..†..†..†..

Opublikowano

Serwer się resetuje albo sam gdy jest zbyt przeciążony, żeby się wyczyścić, itp. tak samo ty resetujesz komputer w tym samym celu, spróbuj przez kilka dni nie wyłączac kompa to zobaczysz jak ci zamulać zacznie, nie jest możliwe żeby serwer miał jakiś błąd bo tak się nie da, serwer może też być resetowany by pozbyć się lagów.I do drobnych napraw i konserwacji wyłaczany na pare minut.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Owszem zgadzam sie z tym ze bez resetu nie bedzie wszystko plynnie chodzic .

Lecz ... na clubie nie tylko jest reset chwilowy ... lecz czeste zamykanie servera

, a nastepnie tworzenie go ponownie z nowa stronką luncherem itp. czy to jakis sposob aby sie pozbyc

obcokrajowców ? Ok jesli tak jest no to trafilem w samo sedno sprawy którego dowiedziec tak

naprawde się chciałem .

immfe.jpg

..†..†..†..

Ave Black Me†al

Me†al er livet mitt !!!

..†..†..†..

Opublikowano

Nie, stronka luncher itp. nie mają nic do playerów, ponieważ dane zapisują się na mySQL, stawianie serwera od nowa jest bardzo inteligentne poniewaz, każdy cheater psuje klienta bo go przeciąza(przy przy okazji dedyka ale mniejsza serwer sam go kickuje jak za dużo używa zasobów), każdy bug using psuje serwer, robienie go od początku zapobiega niemiłym sytuacjom, np.z serwerem coś się stanie i może narobić szkód na dedyku i w danych gry.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...