Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu poleciały bany

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Kosmiczni Piloci!

W dniu dzisiejszym zostało permanentnie zablokowanych 2141 kont nieuczciwych graczy. Kolejne 6363 kont zmieniło swój status na poziom 1, 2 lub 3.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit

ZAWSZE dokładnie opisz problem pisząc do pomocy technicznej za pomocą formularza.

NIKT z ekipy nie poprosi Cię o HASŁO do Twojego konta. Nie daj się oszukać!

NIE KARM TROLA - LEPIEJ OD RAZU WYZERUJ MU POSTY

http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=615957

bugpointblack.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuję bardzo i o to właśnie dziś permanentnie kończę grę na botach.

2 razy w ciągu 2 tyg zbanowany na Kbocie. Nie latałem 24h. Trochę bił alieny trochę zbierał boxy, zmieniał mapy około 8h dziennie.

WCZORAJ I DZISIAJ NIE ODPALAŁEM BOTA TAK JAK BYŁO INFO NA FORUM I NIC TO NIE DAŁO.

Więc moim zdaniem nie wywalajcie nie potrzebnie kasy na boty bo to nie ma żadnej różnicy czy płatny czy darmowy.

ps. oba konta 12lvl żaden inny bot nie był na nich odpalany.

na szczęście tyle mam rozumu że na głównym koncie nie odpalam żadnych botów :P

imetin_logo.png

Opublikowano

zależy od szczęścia ... trzeba umieć botuje a jak się nie umie to się nie botuje..

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Dziękuję bardzo i o to właśnie dziś permanentnie kończę grę na botach.

2 razy w ciągu 2 tyg zbanowany na Kbocie. Nie latałem 24h. Trochę bił alieny trochę zbierał boxy, zmieniał mapy około 8h dziennie.

WCZORAJ I DZISIAJ NIE ODPALAŁEM BOTA TAK JAK BYŁO INFO NA FORUM I NIC TO NIE DAŁO.

Więc moim zdaniem nie wywalajcie nie potrzebnie kasy na boty bo to nie ma żadnej różnicy czy płatny czy darmowy.

ps. oba konta 12lvl żaden inny bot nie był na nich odpalany.

na szczęście tyle mam rozumu że na głównym koncie nie odpalam żadnych botów :P

Ja bociłem z tydzień 24/7 i to na same skrzynki i nic .

Opublikowano

Widocznie jest mi pisana uczciwa gra :P

Szczerze nie zniechęciło mnie to wcale, a wręcz odwrotnie.

Skupię się teraz na jednym koncie :P

SEBA proszę Cię nie pisz takich bzdur, uważasz się za jakiegoś specjalistę w boceniu to super moje gratulacje. ja widzę w tym tylko dużo szczęścia i przypadku, nic więcej.

imetin_logo.png

Opublikowano

Kolejny banan polecial :)

1,5 tygodnia i 2 konta mi zbanowali :P

No coz poradzic...

Teraz zrobie konto na ktorym bede rozbudowywal tylko i jedynie skylab - nie bede tu bocil :)

Takie male 'glowne konto'.

Bocilem od wczoraj od 15 do dzisiaj do 15 (24 godziny) i nie dostalem bana, a na koncie na ktorym bocilem 2h przed wczoraj dostalem bana :)))

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Kolejny banan polecial :)

1,5 tygodnia i 2 konta mi zbanowali :P

No coz poradzic...

Teraz zrobie konto na ktorym bede rozbudowywal tylko i jedynie skylab - nie bede tu bocil :)

Takie male 'glowne konto'.

Bocilem od wczoraj od 15 do dzisiaj do 15 (24 godziny) i nie dostalem bana, a na koncie na ktorym bocilem 2h przed wczoraj dostalem bana :)))

Fart i nie fart ;/ bywa, peszek. ;/

Opublikowano

hehe też mam taką sytuacje, latałem ok 18 godzin dziennie na Kbocie bijąc alieny i zbierałem boxy oczywiście licencja jest ;]

I tak samo dostałem Ostrzeżenie pierwsze DOPIERO ;D ale Kbot jest wykryty :(

Pozdrooo ;D

Opublikowano

hehe też mam taką sytuacje, latałem ok 18 godzin dziennie na Kbocie bijąc alieny i zbierałem boxy oczywiście licencja jest ;]

I tak samo dostałem Ostrzeżenie pierwsze DOPIERO ;D ale Kbot jest wykryty :(

Pozdrooo ;D

Wątpię, że to przez kbota... Albo używałeś jakiś innych programów albo mógł Cie zauważyć admin jak biłeś te alienki. Kbot jest niewykrywalny w 99% więc albo to co wymieniłem wcześniej lub totalny niefart.

beznazwy5os.jpg
Opublikowano

No a ja... ja dalej latam na biobocie. Znaczy się latałem. Juz za 2 dni na kbocie. Ostrzeżenia ani zadnego bana nie dostalem. Ale już za duze ryzyko. Wole przesiąść się na kbota. Jak latam na bocie? Co jakiś czas go restartuje (co 4h - 6 h, jedynie na tych sloneczkach bije ,,czas''). KBota może i wykrywalny ale jak się umiejętnie boci to ryzyko wylapania mniejsze.

Opublikowano

O bany poleciały ? O_o Dziwne jakoś ja latam po 18h na dzień biobotem i nic xD

mam farta czy jak ?

Opublikowano

@ up ja tak samo na valhalli latałem po 24 h przez chyba 3 czy 4 dni z resetami kompa co dwa dni potem gdzieś tak po 15h i nic nie mam bana :D

Opublikowano

Racja - latałeś.

Teraz jest nowy system, może jeszcze nie wyłapali wszystkich ale widać że małymi krokami liczba botterów się zmniejsza :)

Nawet KBot jest już wykryty :P

I bez tekstów że 'hehe jasne przez kbota bana dostałeś jak on niewykrywalny jest, zreszta pewnie bociles na tym koncie innym botem'.

Gowno prawda, kbot jest wykrywalny i w ostatnim czasie zostalo to udowodnione (posypaly sie liczne bany dla uzytkownikow tego bota) :)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

kbot jest tak samo wykrywalny jak ibot :angry:

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

właśnie ... :angry:

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

mam pytanie sprawdzanie będzie trwać do końca dnia czy do końca następnego dnia ??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Już tak dobrze nie ma, żeby bocić 24h :(

Dziwne, od 2,5 miesiąca latam na KBocie prawie bez przerwy (raz sobie darowałem jak była informacja na kbotik.com i w tym tygodniu znowu sobie darowałem)

I jakoś do tej pory nie mam bana. A mówisz, że KBot wykrywalny. Moim zdaniem gówno prawda.

@PS

Heh, ładnie ranga na gb2 spadła :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...