Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Ehh ;/

Grex55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy longjuyt2 wam dziala? bo ja nie moge sie zalogowac ;/

a i czy to prawda ze serwer jebnie?

Opublikowano

Pewnie nie, narazie serwer cieszy się ogromną popularnością, a szczególnie jego IS, myśle że za tydzień serwer powinien myś już w normalnym. stanie

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

Nie, ale w tym momęcie dzięki filmiku kochanego cybucha wbiło się ogrom polaków.W tydzień wszystkie nooby powinny nacieszyć się skillami na p i wtedy zacznie się robić normalnie, albo wprowadza jakieś ograniczenie IS, nie działa mi :/

Opublikowano

noooby czyli gadasz sam na siebie z tego co wam każdy wie o tym serwie od cybucha i ty też i nie gadaj tak bo sam jesteś nooob i podniecasz sie że masz 50 lvl a na pw ten 50 lvl to tak jak na pl 15

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

@up

Boże co za bot, widać że masz 10 lat, kurwa siedze i gadam w tematach o tym serwerze od początku, i nie powtarzaj słow kogoś z tego forum, jak oglądałeś 20x filmik od cybucha żeby się zarejestrować i nie mogłeś przez 5 godzin i ktoś łaskawy ci wkońcu zrobił to nie moja wina, ja takich filmików nie potrzebuje, nawet nie wiesz który mam lvl więc z czym ty w ogóle do mnie wyjerzdżasz?Dziecko neo się wkórwia bo nie może grać, wszechwiedzący się znalazł, wie że "my wszyscy wiemy od cybucha", chyba że to jest twój boss, chcesz być taki jak on i go bronisz, on jest pro i będziesz taki jak on jak dorośniesz, bot -.-

BTW.

Na jakim PW??

Opublikowano

dostałeś kompa na komunie dziecko cybucha mam w dupie gran na pl a nie na jebanych pw jeden raz gralem lowie na pw i juz nie gram żalu takie dzieci jak ty na pl 15 lvl max 20 lvl i koniec gry i na pw bo myśla że szpanu w szkole narobia mam 70 lvl buhahah dłużej byś 10 lvl nabijał na pl aha na pl mam 62 lvl to tak jak bym na pw miał 50lvl razy 10 <phi>

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

Nie zesraj się myślisz ze świecisz??W ogóle na jakiej podtsawie oceniasz moją gre w metina??Gram praktycznie od powstania metina, już dawno znudziło mi się na Pl więc zaczołem się interesowac privami, to że jesteś botem i nie umiesz grać na privie, przeraża cię fakt iż wszystko jest po chinsku, ceny są ogromne, itp. to nie moja wina, doświadczenie mam 10x większe niż ty, dodatkowo wnioskując z twojej wypowiedzi, sam grałeś na privie wbiłeś 70 i się chwaliłeś kolegom, tak z dupy byś do takich wniosków nie doszedł, ten twój 60 lvl na pl to ja wbijam w tydzień, więc nie podniecaj się swoim "high" lvl, bo i tak mam to w dupie, pl śmierdzi chujem, każdy to wie, tylko jebane dzieci neo graja na pl bo z angielskigo znają tylko "fuck off" "sell" "buy", każdy kto nim nie jest gra na us lub innych, osobiscie nie lubie grac w demka gier wiec na pl nie gram, graj dalej, i wiem ze i tak grasz na privach.

BTW.Naucz się pisać bo ledwo cię rozumiem, a mój sprzęt radzi sobie z najnowszymi grami na high detalach.

Opublikowano

aro998 wtrące sie w rozmowe bo kurwa nie moge sie patrzec na to co piszesz nawet jesli na pl 15 lv to co z tego kurwa metin to nie cale zycie , po twojej wypowiedzi widac ze albo masz 12 lat albo jeszcze nie dorosles emocjonalnie by miec komputer

chwalisz sie ze masz 62 lv a kogo to obchodzi jezeli pipibipi gra na serwerach typu Longjuyt2 to co boli cie to kurwa ja gram bo jest duzy exp i 4fun

Opublikowano

Przecież on sam gra na privach, tylko się nie wypowiada bo ma za mało doświadczenia w grze i nie rozumie po chinsku, żeby grać na privach trzeba najpier troche pograc na pl bo się nie ogarnie, on dopiero ogarnia pl to co dopiero mowić o privach, wzoruje się na cybuchu i chce żeby był jego 先生.

• Dodaj nową pozycję...