Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot grepolis 2.0

kalesonyxxx

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

witam poda ktoś link do bota grepolis 2.0 mam tego http://bots.uthar.nl/downloads ale przeglądarka w nim nie działa ;/

proszę o link do innego albo może ktoś wie jak zrobić żeby przeglądarka działała w tym bocie

proszę o pomoc z góry dzięki ;]

W tym bocie masz juz przeglądarke w ostatnim oknie u góry. Jak zalogujesz sie na przegladarce to cie w bocie rozłaczy. Muszisz go dobrze skonfigurować bo inaczej Ci nie zadziała.

Opublikowano

Bot działa ale przydał by się jakiś poradnik jak go skonfigurować

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry że się w wcinam ale nie chce za bardzo spamować otóż czy może ktoś napisać poradnik jak skonfigurować tego bota bo niby wszystko mam okej, ale coś nie działa (nie chodzi mi logowanie ale o pozostałe funkcje)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dzięki, bot jest świetny i wreszcie nie musze co 5 minut zmieniac okna i zbierac surki

PS. Nie wiem jak chcecie go ustawic, ja mam tylko na farmy: w zakładce farmers wybieracie jakie wioski chcecie miec i do jakiej wioski, a nastepnie w settings ustawcie refresh time jakos 5-6 min to bedzie git

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wielkie dzięki, ten bot jest genialny

Zgadzam się, właśnie zacząłem używać :) Przedtem tak mnie nudziło to klikanie co 5 min, że chciałem zrezygnować z gry.

Ps. Tylko czy ktoś wie na ile to jest bezpieczne? Trochę szkoda byłoby mi miasta jakbym zarobił bana <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...