Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Dedyk-jaki postawić?

VRIL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym postawić serwer dedykowany (za tydzień w sobote) i tu sie pojawia pytanie do tych co nigdzie nie grają a szukają fajnego serwa napiszcie na jakim serwie chcielibyscie grac czy duże raty czy też moze hard czy maja byc full epiki czy ma byc zombie i tak dalej i tak dalej każda odpowiedź mi bardzo pomoże dlatego że nie wiem jakie jest aktualne zapotrzebowanie , nie chciałbym wypuscić kolejnego nudnego serwera napewno przeanalizuje kazdy post dokladnie z teamem tylko pamietajcie ze musi byc is (niestety) i dobrze abyści zaproponowali co tam ma sie znaleść.

Proszę o odpowiedzi;)))

Opublikowano (edytowane)

Jak chcesz zrobić fajny serwer to nie 4fun bo jest ich od ... zrób coś w klimacie PL'a, żeby warto było chodzić na DT, żeby nie liczył się pieniądz tylko umiejętności... raty odpowiednie, żeby w tydzień wbić ten 80 lvl max bronie to Trytony, bezduchy, itp. Zbroje - niebieskie stale czy jak to tam nazwać, ważnymi bonusami od biologa itp... a nie kosmiczne epiki :|

@edit: Co w IS ?. W is rzeczy takie jak: Pierścień expa, podwojony drop, fryzury z atrybutem. a Co nie powinno być ? : Zbroje, Bronie, ulepszacze,

Edytowane przez Luk4sz

j8d8.png

Opublikowano (edytowane)

A ja takie coś: Powypierdalane misje np polowanie i biolog ten kwiaty brzoskiwni itp all misje oprocz nowych (edytowanych) max lv 99, exp 3 x pl, medale trzeba dropic w lochu malp, zadych nowych broni ani zbroji i epikow(tylko te itemy co na plu) bony i zmianki 5 bony zwoje egzo rady wgl z szkat dropiacych w przedziale lvlowych potwora -10+10, brak 6/7 bonu!

EDIT: np jak sie robi 1lv konia dajesz stajennemu medal i juz masz 1 i misji robic nie musisz tak samo przy boju i bez czekania np5h

Edytowane przez Saber1

Opublikowano

Raty do 3x od Pll czyli 300exp 200 drop 250 yang... Bronie z 4 nowe bronie i zbroie bony moga wchodzic full ale bez 6/7 jakby juz byly to tylko stat i hp.Punkty Stat do 125 lvl 150.Mapka zoombi z metinami.Bez ulepszaczy takich badziewnych.Tylko do epików czyli perły i np jakieś ziolła albo broszka co jeszcze zrobic mapke handlowa.I dla Mnie byłby wspaniały P.S Crack:)

Opublikowano

A więc tak, ja polecam ci zrobienie serwera medium bo serwer 4fun nudzi sie po kilku dniach a hard tez sie nudzi gdy mamy problem cos na nim osiągnąc

do 99 lvl gralo by sie normalnie (jakies drobne epiki, hwang) lecz juz od 99 lvl + nowe ulepszacze, systemy ulepszania, nowe bronie misje, cele, mapy.

u handlarzy eq takie aby nie bylo w nim stalek i broni na 75 (drop grota,metki,bosy).

bony nie przesadne, moze 2x te co są na pl a w 6/7 bonie usunąc bony na klasy

IS

W item shopie moze byc wszystko ale nie powinno byc takich rzeczy których nie mozna uzyskac w grze, gdyz jest to czysty wyzysk

czyli np zatruty jest w is, zatruty dropisz z ripera, hwang jest w is -> mozesz go ulepszyc ale nie koniecznie zeby było ulepszyc go łatwo.

Podsumowanie

Co za dużo to nie zdrowo!

Ale mało - tez źle

Opublikowano

Epiki to syf ;> kto w ogóle to wymyślił.... najlepiej się gra na serwerach w stylu globala.

Popieram !!!

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...