Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Gra się zawiesza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. A więc mój problem jest następujący. Wcześniejszy mój problem był w postaci nieautoryzowanego logowania, a dokładnie zweryfikowanie mojego konta w cliencie gry. Teraz znalazłem rozwiązanie na mój problem, którym jest program Hot Spot, lecz pojawia się nowy problem, a mianowicie gra zwiesza się po pięciu minutach gry i dalej nie da się nic zrobić. Wszyscy biegają w miejscu. Sprzęt to 4 GB Ram, 2 procki po 3,1 GHz - OS: Windows 7 Home Premium 64 bit.

Opublikowano (edytowane)

To wina neta ..Jak rozłączy mi neta tak właśnie mam ;]

Czy ty jesteś nie poważny?

To na pewno nie wina internetu, tylko problem związany z utratą połączenia z Hot Spot, dlatego proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

EDIT: Jeżeli to wina internetu, to piszcie co trzeba zrobić. :)

Edytowane przez p3i2o1
Opublikowano

Czy ty jesteś nie poważny?

To na pewno nie wina internetu, tylko problem związany z utratą połączenia z Hot Spot, dlatego proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Hotspot często muli gry i internet. Ja miałem tak że stawali w miejsu właśnie wtedy, gdy przez chwile nie miałem internetu

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

Hotspot często muli gry i internet. Ja miałem tak że stawali w miejsu właśnie wtedy, gdy przez chwile nie miałem internetu

Dziwne, czekałem trzydzieści minut i serfowałem w operze po necie i co jakiś czas sprawdzałem, czy się odwiesiło.

Nakręciłem jak to wygląda.

http://www.youtube.com/watch?v=99Xiwmr22hQ

Edytowane przez p3i2o1
Opublikowano (edytowane)

Jak nie używałm HSSielda to nie mogę wbić na EU, piszę że nie można zveryfikować konta gracza.

Edytowane przez p3i2o1
Opublikowano

Jak nie używałm HSSielda to nie mogę wbić na EU, piszę że nie można zveryfikować konta gracza.

Skup się na tym żeby naprawić ten błąd a nie Hotspta... Podaj komunikat

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie ma komunikatu, wszyscy biegają w miejscu, trza CTR+ALT+DEL i zakończyć proces...

Opublikowano

Mogę się założyć na 100% ,że masz problem z netem a dokładnie z HotSpotem

No co Ty nie powiesz... To już zostało stwierdzone na poczatku istnienia tematu...

@Autor tematu

Napisz do supportu

sygnatura_old.png

Opublikowano (edytowane)

Support tu nic nie da, ale dlaczego z początku wszystko lata i po czasie urywa połączenie? Może zła wersja HS Shielda? :D

Edit 24.07.2011: Dalej oczekuję na pomoc.

Edytowane przez p3i2o1
  • 2 miesiące temu...