Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki na itemki w modzie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam plików dzięki których mógłbym widzieć srebrne i złote hwangi, diamenty z doliny, instrukcje nowych skili oraz bronie na 130 lvl (np daimentowy) lub które kolwiek z tych na moda (metin2modsf) Wszystko jest z serwera pandoramt2 ( pliki serwerowe 2010) próbowałem już kopiować cały plik pack z clienta zpatchwoanego, ale nic nie dało . będę wdzięczny za każda pomoc.

Opublikowano (edytowane)

Spróbuj to:

To jest ukryta treść, proszę

Raczej powinno zadziałać u mnie działa...

Pozdrawiam Kahiri...

@UP nie zauważyłem że ty już napisałeś ;D

Długo tego szukałem a miałem włączone już odpowiedz i nie widziałem ^^

spoko loozik :D

Mastick

Edytowane przez Mastick
Opublikowano

Niestety pandora ma zabezpieczone pliki przed rozpakowywaniem. te pliki nie pomogły widzę niektóre bronie na 130 ale dalej nie widzę hw i teraz dodatkowo nie widzę epików ;/ Ale dzięki za pomoc i tak , jakby ktoś jeszcze miał coś działającego na pandore (to co pisałem hw bronie instrukcje i diamenty) z kamer modem to byłbym bardzo wdzięczny za podrzucenie.

Opublikowano

Niestety nie :/ Jest nakładka na szmaragdowe zbroje ale ta nie działa. Chociaż to dziwne że na srebrne i złote hwangi i na bronie od 130 lvl niema. Bo te instrukcje nowych skili to pewnie tylko na paru serwerach i to większości chinoli :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...