Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2.pl . Jak zarobić na 81 lvl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem jak zarobić na tym levelu. buffa nie mam a eq to Truciak +7 śr 21 zbroja lipna boga+6 bez kd ale może kupie coś lepszego na razie bo mam 5 kamyków i 60 bodzi. naszyjnik 2k hp ebo+9 żelak+9 buty 1,5k hp srebrna+9 .

A skille to

Aura : P

Wir G8

Berserk G5

Szarża G4

Mam problem gdzie kase zarabiać.. jeżeli metki to gdzie i w jakim miejscu ich szukać? może DT? ale ripa nie ubije bez buffa.

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

fanie, tylko jakie metki i gdzie? DT to znaczy co? kowal ? jeżeli tak to co ulepszać.. skilli raczej na P nie podbije bo kamienie musze na eq mieć

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

fanie, tylko jakie metki i gdzie? DT to znaczy co? kowal ? jeżeli tak to co ulepszać.. skilli raczej na P nie podbije bo kamienie musze na eq mieć

Metki w dt po kowalu,czyli morderstwa.

Skoro sie non stop respia to jest z tego sporawy zarobek.

Na 81lvl jeszcze red las na metki.

sstwc.jpg

Legenda
Opublikowano

Nie będziesz miał dropu z tych metków. Najlepiej wybierz się do red lasu na metiny. Możesz też zainwestować 15zł w allegro.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Widze po tym ze kupiłeś konto-,- bo jak nie wiesz jakie metki w dt-,-

Ja ci poradzę zrobić dropka do m2 tak 35lv na metki zazdry ja w tydzień zarobiłem 6kkk (aury,kd+4,3)dropiac okolo 4h dziennie.

Opublikowano

NasuWoj Ale po co ... Pojdzie Do red lasu, beda dropily kamyczki / p.expa rekawice bodzie to wyjdzie na tym lepiej i szybciej niz droper w m2

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano (edytowane)

pivo a z tym 2kkk na allegro to nieżaden fake?

Kiedyś postanowiłem sobie kupić 1kkk i doszło 1kk za 10 zl ;D

Edytowane przez TheWoman

ostry.png

Legenda
Opublikowano

pivo a z tym 2kkk na allegro to nieżaden fake?

Kiedyś postanowiłem sobie kupić 1kkk i doszło 1kk za 10 zl ;D

To już zależy od sprzedającego. Ceny się zmieniają i towar też.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

kup narazie jakas stal minimum+6 i kd +4defa reszta +3 starczy i wio na metki w red lesie bo w dt juz słaby drop z metkow mordu chyba ze zrobisz jakiegos dropka na te metki ale na razie nie warto moim zdaniem

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tylko i wyłącznie metki w Red Lesie z 2x drop. Z każdego metka bodzio, a co 3/4 kamyk ;]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

@sprawdzcie ceny na allegro ... 12 PLN 1kkk, znow botow pobanowali :D

pvli beedzie, bedzie.... Ja na 82lvl mialme drop z metkow po kowalu

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

Moim zdaniem DT metki mordu, nadal będziesz mieć z nich drop i jest to szybsze i wygodniejsze od bicia metków w red lesie ponieważ kręcą się tam inne typy i też na metiny polują, a jeżeli sam pójdziesz do dt na metki będziesz mógł spokojnie bić. Spróbuj od jakiegoś znajomego z gildii czy coś pożyczyć buffa jeśli będziesz szedł do dt, na pewno będzie Ci łatwiej. :)

Opublikowano

Z metkow w dt nie bedziesz juz mial dropu... maja one 70lvl a drop z metkow rozklada sie tak

15<81>10

metki 15lvli wieksze od cb beda ci dawaly drop i metki 10 lvl-i mniejsze od cb tez bd dawaly ci drop a gdybys mial 80lvl to moglbys jeszcze chodzic na metki morderstwa ;/

Opublikowano

@UP

Wynika z tego, że jeśli np. mam 35 lvl i ubijam metina 40 lvl to nie mam z niego dropu bo nie ma więcej o 15 lvli. Trochę to głupie, nie sądzisz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...