Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam ostatnimi czasy problem z jednym programem, myślę, że jest on źródłem moich problemów, ale mogę się mylić. No nic, chodzi o program XP Home Security 2012. Po pierwsze: blokuje mi on dostęp do stron w przeglądarce Internet Explorer. Co jakiś czas pojawiają się komunikaty od tego programu... przeszkadza mi to niezmiernie... i (chyba) przez niego przestawiło mi się wszystko i nie mogę nic normalnie włączyć.

Jak go usunąć?

PS: Do osób, które napiszą Panel sterowania -> Dodaj Usuń programy MÓWIĘ STANOWCZE NIE! Coś mi się przestawiło ostatnio i nie mogę nic włączyć w panelu sterowania, więc z tego nici.

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Opublikowano

to go zainstaluj ponownie , bedziesz miał opcje instalacji , uaktualnienia i usunięcia programu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up jak?

Opublikowano

zamknij proces kdn.exe

pokasuj w rejestrze klucze :

HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Internet Explorer\BrowserEmulation "TLDUpdates" = '1'

HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\.exe\shell\open\command "(Default)" = '"%LocalAppData%\kdn.exe" -a "%1" %*'

HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\exefile\shell\open\command "(Default)" = '"%LocalAppData%\kdn.exe" -a "%1" %*'

HKEY_CLASSES_ROOT\.exe\shell\open\command "(Default)" = '"%LocalAppData%\kdn.exe" -a "%1" %*'

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Clients\StartMenuInternet\FIREFOX.EXE\shell\open\command "(Default)" = '"%LocalAppData%\kdn.exe" -a "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"'

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Clients\StartMenuInternet\FIREFOX.EXE\shell\safemode\command "(Default)" = '"%LocalAppData%\kdn.exe" -a "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode'

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Clients\StartMenuInternet\IEXPLORE.EXE\shell\open\command "(Default)" = '"%LocalAppData%\kdn.exe" -a "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"'

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center "AntiVirusOverride" = '1'

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center "FirewallOverride" = '1'

W trybie awaryjnym usuń pliki z tych lub podobnych folderów

%AllUsersProfile%\Application Data\u3f7pnvfncsjk2e86abfbj5h %LocalAppData%\kdn.exe

%LocalAppData%\u3f7pnvfncsjk2e86abfbj5h

%Temp%\u3f7pnvfncsjk2e86abfbj5h

%UserProfile%\Templates\u3f7pnvfncsjk2e86abfbj5h

nowa wersja tego świnstwa sama sie nie usunie niestety jak myślałem , potem jak to wykonasz , wyczyścić system i rejestr ccleanerem

możes spróbować tez w trybie awaryjnym uruchomić defendera windosowego jesli nie działa ci zaden antywirek

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie ma żadnego kdn.exe...

Jak to pokasowacĆ? o_O

Tryb awaryjny mi nie działa -.-

Opublikowano

Wejdz na Menu -> Panel administracyjny -> skasować/dodać programy i tam powinien on być

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller