Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Pytanko.

Zamierzam Kupić Orginalnego MC.

Czy Strona KontaGier Jest Bezpieczna ? W Sensie, Że Gdy Kupię To Na 100 % Dostane GIFT ?

I Czy Opcja Zapłać W Żabce Też Jest Bezpieczna ??

Admin Cienia
Opublikowano

Strona jest bezpieczna możesz spokojnie kupić tam giftcode. Ale płatności w żabce bodajże już nie oferują. Chociaż mogę się mylić. ale można zapłacić np. przelewem na poczcie lub w banku., jeśli nie posiadasz konta.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja polcem kupowanie na kontagier ja niedawno kupowalem cos na poczatku wakacji to mozna bylo jeszcze w zabce zaplacic

dodam ze po zaplacie 1min. i giftcode dostalem na e-mail

Opublikowano

KontaGier to najbezpieczniejsza strona na rynku poniewaz na allegro mogą cie oszukać lub grify mogą nie działać czyli zostały wykorzystane.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

A ja w 1000% polecam allegro. Tylko trzeba dokladnie przeczytac opis bo moze byc ze gift code jest uzyty albo jest to konto no premium. Pozatym allegro jest najbespieczniejsza rzecza na rynku. Maja umowe z policja w razie oszustow mozesz tam zlozyc zazalenie . Aha i TRZEBA patrzec tylko na aukcje GIFT CODE bo moga byc konta bez premium. Aha i nie rezygnuj z aukcji 40zl i mniej bo jja kupilem za 35zl i dostelem dobrego gift cod

Opublikowano

Zaplac w żabce nie działa, a kontagier Tak 100%, ja kupiłem tam przelewem pocztowym i miałem na następny dzień gift kod'e na meilu.

Opublikowano

No no nie wiem ja też kupiłem w KONTOGIER , kod przyszedł mi po 3 dniach i był zły ;/ byłem wkurzony !! napisałem im itd ale na szczęście odpisali z drugim gift codem który już działał , szczerze średnio polecam

mca.png

mca.pngmca.png

Opublikowano

Ja kupilem na allegro i wszystko bylo oke.

Trzeba szukac poleconych sprzedawców :0.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...