Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zielo - Trol czy Ogar

RafalToBier

Zielo  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz, ?e Zielo to troll?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, od dłuższego czasu przyglądam się temu forum, i po głowie chodzi mi jedna myśl, która jest zawarta w temacie. Spoglądając na jego rage-kid-flame, które zostaje aktywowane po nawet niewielkiej krytyce, zaczynam się zastanawiać, dlaczego kidmod/mod pozwala takiej osobie chodzić po tym forum. Tak jest to moje 15-ste konto, które zakładam by wyśmiewać Ziela, ale inaczej nie mogę wam zwrócić uwagi. Każdy normalny człowiek zauważy, że z tym Zielem coś jest nie tak. Nie wiem, nie chcę tutaj obraźić Ziela (broń Boże), ale to co piszesz kolego, to czasami przechodzi ludzkie pojęcie. Albo naprawdę jest coś z tobą nie tak, albo trollujesz co mnie nie dziwi.

Przykład: Zielo od dłuższej chwili jest w konflikcie z którymś z Kidmodów, nie wiem z którym, nie pamiętam nicku. Zielo znalazł w którymś temacie, że ów Kidmod ma 9lvl. Co się okazało? Zielo zaczął tego Kidmoda trolować, pisać że nie ma pojęcia o grze itp. Chętnie poznałbym Ziela nick, chociaż na to większej możliwości nie ma, ponieważ skoro uważasz, że ktoś się nie zna, nie wystarczy napisać: "buheheh masz 9lvl" .

Kończąc ten post, zaapelowałbym jeszcze (ale nie wiem szczerze do kogo powinienem), aby ktoś zrobił porządek z tym Zielem. Ban tutaj problemu raczej nie rozwiąże, wypadałoby podjąć jakieś większe kroki. Źle się czyta jego posty pełne gimnazjalnego-stajlu, a po banie, raczej wjeżdżałby jeszcze bardziej.

Edytowane przez RafalToBier
Opublikowano (edytowane)

50280_241093143741_2852817_n.jpg

Jak lubi trolować to niech troluje i niech dostaje za to warmy a takie tematy są bez sensu...

@edit dodaj do ankiety wybór "mam to w dupie"

Edytowane przez Vebre

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Temat nie ma sensu .. Zamykam.

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...