Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mo' Creatures nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi mod Mo'Creatures, o ile się tak pisze... gdy wchodzę w minecrafta, włączam swój save to świat mi się ładuje i po chwili pojawia się napis "saving Chunks" i gra się tnie/wyłącza... co z tym zrobić?

PS: Głupi nie jestem i META-INF usunąłem, mam parę modów, a wszystkie 3 mody, które były potrzebne do instalacji (Mod loader, Audio Mod, G coś tam) zainstalowałem... tylko w paczce nie było tego patch.proporties...

co zrobić, żeby ten mod działał?...

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Opublikowano

Spróbuj zainstalować tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/372472-program-modcraft-aplikacja-do-instalacji-modow/

I powiedz, czy błąd się powtarza.

down@

Normalnie gdy go pakuję,. też nie działa. Dzięki temu programowi, wgrał się.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

@UP omg, weź mi nie przypominaj tego programu, zainstalowałem nim parę modów typu TMI czy SPC a reszta nie chciała się instalować, gdy wchodzę na textury program się wyłącza, gdy instaluje jakiegoś moda to instalacja w połowie przerywa... ale spróbuje.

Opublikowano

Usuń folder .minecraft z %appdata% tylko zrób kopie zapisów gry . Ściągnij launchera minecrafta włącz go wpisz login i hasło lub nick . Powinien ci się minecraft od nowa wgrać . I spróbuj zainstalować jeszcze raz powinno podziałać.

1358177528-U70874.png

Opublikowano

@UP Na szczęście wykonałem kopie zapasową .minecraft...

@Slayer16 - jeżeli chodzi o ModCrafta, to GuiApi nie może mi się zainstalować:/

Opublikowano

mam dokładnie to samo, kiedz wgrywam modloaderem to nic się nie zmienia a kiedy własnoręcznie wchodze na świat, łąduje się i po chwili wyskakuje saving chunks bez paska ładowania i wyłącza minecrafta.Korzystałem z poradnika od minecraftpolska

Opublikowano

Może pomoże Ci w tym MinecraftPolska

Masz wgrane inne mody? Jeśli tak, to spróbuj wgrać mod na czystego MC bez żadnych innych modów.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ten poradnik... korzystałem dzisiaj z niego, na Jarze z modami saving chunks, czyli to samo co wcześniej, a na czystych weszlo ale po chwili znowu saving chunks :(

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam proglem z Mo'creatures bo jak uruchamiam Minecrafta to mam czarny ekran i gra się po jakimś czasie gra się wyłącza,a wszystko dobrze zainstalowałem.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...