Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie bo za bardzo nie umiem jeszcze tworzyć stron dlatego pomyślałem że skopiuje jakąś i przerobie na własne potrzeby i mam pytanie ponieważ jak zrobić do kopiowanej strony podstrony czyli subfora mógłby mi ktos pomóc :)

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano
ponieważ jak zrobić do kopiowanej strony podstrony czyli subfora mógłby mi ktos pomóc :)

Nie rozumiem za bardzo o co Ci tutaj chodzi. Skorzystaj z gotowych szablonów pod stronę WWW i je przerób :).

Opublikowano

wiem do dupy to napisałem :)

Darmowe szablony są troche do kitu bo wszystkie są takie "sztuczne"

Czy idzie do skopiowanej strony dodać podstrony no czyli jak ma mpc forum te odnośniki (forum, użytkownicy,kalendarz itd.)

Specjalista
Opublikowano

Nieco kod html skopiujesz, gorzej juz z css i wszelkimi innymi skryptami, chodz do FF jest dodatek który pozwala na dokładniejsze kopiowanie skyrpyu.

Ale jeżeli szukasz w google free szablony, to lepiej zdefiniuj go po angielsku, na zagraniczych stronach są ładniejsze szablony itp..

Opublikowano

no to chyba sobie pobiore jakiś szablon darmowy i go przerobie zobacze jak mi to wyjdzie dzięki za pomoc

• Dodaj nową pozycję...