Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

ostatnio niedobre rzeczy dzieją się z moim komputerem, a chodzi głównie o to, że nie mogę normalnie uruchomić ŻADNEGO programu... pisze mi coś takiego "System windows nie moze uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu" ... ta wiadomość pojawia mi się za każdym razem, gdy włączam jakiś program i nie da sięgo włączyć, więc muszę go uruchamiać tak: PPM -> uruchom -> admin wpisuje hasło i działa... a nic nie przestawiałem a siedzę cały czas na adminie, więc jak to naprawic? Aha, z panelem sterowania jest tak samo, nie mogę przywrócić systemu, zrobić nowego użytkownika, nic :( Jeżeli kategoria jest zła to sry, ale nie wiem gdzie pytać :c

Drugie pytanie dot. frapsa... myślę, że to przez problem opisany powyżej, ale nie wiem jak oby dwa naprawić... otóz gdy włączam frapsa metodą opisaną wyżej, to na pasku mam frapsa, ale w grze nie mam FPS'ów ani nie ma czerwonych liczb na frapsie w pasku które sygnalizują, że fraps nagrywa.... naciskam guzik do włączenia FPS'ów i nie działa :/ Jak to naprawić?

byłbym wdzięczny Admini/modzi, gdybyście zamknęli temat po jego rozwiązaniu (jeżeli kategoria jest zła...)

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Sory za dwa problemy w jednym temacie, nie zauważyłem tego z nerwów :( ...

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Opublikowano (edytowane)

xx

Edytowane przez Kłik

Opublikowano

Co do frapsa to spróbuj zaznaczyć "Monitor Aero desktop (DWM)".Wtedy będzie zgrywał cały ekran możliwe, że akurat nie obsługuje tej gry.

Opublikowano

A gdzie ta opcja jest dostępna? Jeżeli chodzi o kwestię nieobsługiwania, to niemożliwe, nagrałem mnóstwo filmików w Minecrafcie, a tam się nie pojawia... w C-S'e też się nie pojawia, w zadnej grze :(

Aha, ja tej opcji nie posiadam... mam ściągniętą pełną wersję, mam tylko trzy opcje w miejscu gdzie powinna być ta opcja...