Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Warn] Zabawa w Modka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie uważacie, że od czasu wprowadzenia Mentora warn za "Zabawe w Modka" jest nielogiczny ?

Punkt z opisu Mentora:

1. Musisz być pomocny, miły i uczynny dla nowych użytkowników forum. Masz wskazywać im właściwą drogę, pomagać, wspierać swoim doświadczeniem.

A forum to forum i tutaj wg. mnie wskazywanie właściwej drogi to min. napisanie gdzie powinien dać taki temat, a za to jest Warn ..

Także może skończcie rozdawać za to Warny albo zmieńcie opis Mentora ? ;)

Opublikowano

A ilu będzie mentorów? 10-20?

Z mojej strony wielkie gratulacje ! Już wkrótce kolejni mentorzy się pojawią na mpc :)

Mi nie chodzi o zupełne usunięcie tego warna, tylko ograniczenie ..

Za napisanie posta "Refresh co 24h" to mógłby zostać, ale jeśli ktoś założy temat w złym dziale a ja mu odpisze, że napisał w złym dziale i powinien napisać temat "tu", nie powinno już go być, bo inne osoby które napiszą "Wypierdalaj z tego działu" i warna nie dostaną chociaż ich post wnosi 0 do tematu, do tego opis Mentora ;]

Opublikowano
że napisał w złym dziale i powinien napisać temat "tu", nie powinno już go być, bo inne osoby które napiszą "Wypierdalaj z tego działu" i warna nie dostaną chociaż ich post wnosi 0 do tematu, do tego opis Mentora ;]

No to Mentor za to nie powinien być karany. Bo to nie będzie za bardzo logiczne.

Opublikowano

Są już w ogóle jacyś mentorzy ? o.O

Jeszcze ani jednego nie spotkałem .

A tak jak napisałeś to nie może napisać , bo mentor nie może przeklinać ^.^ .

poniewieramy się czlowieku                      

• Dodaj nową pozycję...