Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Clubmt2

NietoperZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grając sobie na tym serwie podbiegłem do kowala w M1 i coś sobie ulepszałem....

Nagle podbiega do mnie GM pisze coś na szepcie... nie odpisywałem. Nagle mnie wyrzuciło.. loguje sie jeszcze raz i wyskakuje okienko : "NIE MOŻESZ SIE ZAREEJESTROWAĆ Z NIEZNANYCH PRZYCZYN" czy coś w tym stylu.. PROSZĘ O POMOC !! miałem doś duzo ciekawych itemktów :-) ( ogony weza + x10 :-) )

<div align="center"><!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Tak sobie gram :p<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

<!--fonto:Franklin Gothic Medium--><span style="font-family:Franklin Gothic Medium"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->BelenuS-best PL PRIV Server <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc--></div>

Opublikowano

Mi tez dali bana na jedno konto naszczescie mam inne i gram xD nie ma szansy na odbanowanie konta ...

Pozdrawiam

Ps. Nie piszcie do ludzi po ang lub pl bo was podkabluja i bedzie ban ja tak mialem xD

immfe.jpg

..†..†..†..

Ave Black Me†al

Me†al er livet mitt !!!

..†..†..†..

Opublikowano

No dzięki... moj woj body poszedł sie za przeproszeniem jebac.... najbardziej mnie boli 10 ogonow weza+....

edit: spotkałem polaka hardcorowca pisał do all "JESTES POLAKIEM ?? " xD

<div align="center"><!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Tak sobie gram :p<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

<!--fonto:Franklin Gothic Medium--><span style="font-family:Franklin Gothic Medium"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->BelenuS-best PL PRIV Server <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc--></div>

Opublikowano

A TERAZ ŻEBY NIE ZAKŁADAĆ NOWEGO TEMATU....

Macie jakieś komendy do kingmt2 ??? mam 2 i działają jeśli macie jeszcze jakieś był bym wdzięczny.

(Proszę admina o nie zamykanie.Wiem że taki temat już był ale o KingMT2 nie znalazłem.Jeśli jest proszę podać linka,THX.)

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...