Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomóż mi wybrać prezent dla mojego syna

ytrtetre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak, nie masz syna, jesteś chłopakiem, i masz pewnie z 13 lat na karku, telefon to chińska podróbka iPhona, a w niedziele siedzisz w domu, zgadłem?

Kup mu (sobie/nikomu) paczkę prezerwatyw i 4 flaszki wódki. Ewe. jakiś gadget.

PS: Do sklepu wyślij starszego kumpla :>

Opublikowano

Kup mu komputer bo mówił że na starym na ripera nie może dojść przez sprzęt bo wywala na 6 piętrze.

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

wnioskuję że to nie pisze polak i używa google translatora ;d

Więc dlaczego ona nie pyta o to na forum na którym dominuje jej ojczysty język ? (nie znam jej narodowości więc niezbyt wiedziałem jak sklecić swoją wypowiedź)

s2c77Oa.png

Opublikowano

Więc dlaczego ona nie pyta o to na forum na którym dominuje jej ojczysty język ? (nie znam jej narodowości więc niezbyt wiedziałem jak sklecić swoją wypowiedź)

Pewnie robi reklame telefonu, i spamuje po roznych forach, nie tylko w jego ojczystym jezyku.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

hmm... buy his son a football scarf with his favorite football club

WTF ?!

kupic jego syna szalik footbolowy z jego ulubionym footbolowym klubem ; o ?

Kup mu Laptopa/iPoda

Opublikowano

Ale wy jesteście nie normalni . Jak chcecie grać w metina to gdzie indziej . Człowiek się przyzwoicie pyta co syn chce a wy mu takie odpowiedzi sadzicie.

Jeśli lubi komputery to może jakiś gadżet Kierownice a może nawet konsole .

Jeśli sport to stół Ping-Pong , jakąś piłke .

A jeśli chcesz naprawdę dużo wydać to Kupuj Quada albo Crossa ( Chyba że w mieście mieszkasz to nie )

A może jakiś wyjazd na basen ?

x

Opublikowano

Co za pytanie, koleś, masz syna, to się go pytasz co najbardziej lubi.. obserwuj czym się zajmuje.

My mamy Ci odpowiedzieć? Każdy lubi co innego, i będzie się swoim gustem sugerował.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Idioci.

To jest bot. Chiński bot.

Nie widzicie, że to z translatora? Nie widzicie, że jest to próba kryptoreklamy chińskich produktów?

Hodowla baranów

(z wyjątkiem Merkusia)

on do hodowli BrakCzasuDlaSzinka

Opublikowano

morze wypasionego fona ponad 800 zł (sony ericson xperia x8 ,x10 minio pro może samsunga galaxy może mniej niż 800zł

morze jakąśzł gre może +batefilga nie wiem jak sie pisze batefild gta4 ( ale stara gra kilka lat ma ) i fifa 11 może fifa 10

jak ma karte motorowerową to morze motur

i to tyle

Opublikowano

Spełnij jego marzenie. To bd najlepszy prezent ^^

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Ja proponuje zamknąc temat,bo tylko ludzie będą spamowac.Poza tym coś podejrzane że gościu z 3 postami(tylko w tym temacie) piszę na mpc,zwykła reklama.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...