Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem jakieś 20 min temu bana za Wulgaryzmy/Zniewagi. Przez przypadek wysłałem do kolegi tą całą wiadomość jak dostajesz bana i tam był mój login i mam pytanie odnośnie tego.

Czy ten "kolega" może jakoś włamać mi się na konto kiedy zna tylko login ? Nie zna emaila , passow do emaila ani nic. (TYLKO LOGIN !) Uzasadniajcie swoje wypowiedzi :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

nie ma takiej mozliwosci, gdyby tak sie dalo, gdyby to bylo tak latwo dostepne dla graczy to bardzo duzo osob ucierpialo by. Ile osob stawia filmy na youtube i widac tam login? Kradziesz konta jest mozliwa tylko za pomoca programow szpiegujacych, sa tez inne ale takowe sa najpopularniejsze

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Witaj,

Na szczęście nie ma takiej możliwości, jeżeliby takowa była, to na 100% by było jakieś 3x więcej kradzieży/włamań.

Nie masz się czego obawiać, lecz dla pewności po ub-banie zmień hasło na jakieś trudne typu

'CfPdC1!'l taki przykład :D

52287137559562145640.png

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie to co UP najlepiej zrób hasło z !@#xxxxx!@# w tedy większość keylogerow tego nie wykrywa ;]

Edytowane przez Gons
sygnaturka6kh.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...