Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam mianowicie taki problem, że od kiedy wgrałem na SP toomanyitems nie wypadaja mi itemy tzn. nie moge zbierac trzciny itp. Wie ktoś może o co chodzi ?

he?

Opublikowano (edytowane)

Też tak miałem ale ściągnąłem moda single player command i wpisałem /drops i wtedy pisało off a i później wpisałem to samo i jest on. Mi to działa.

@Edit

Zbieram minusy a nie plusy ...

Edytowane przez BosskiRoman

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano (edytowane)

Witam . Mam mianowicie taki problem, że od kiedy wgrałem na SP toomanyitems nie wypadaja mi itemy tzn. nie moge zbierac trzciny itp. Wie ktoś może o co chodzi ?

Wiesz co, miałem ten sam problem. Jedyne co zrobiłem to re-instal, bo gdzieś na jakimś <edit> forum <edit> ktoś również miał taki problem i poradził coś takiego. :)

Też tak miałem ale ściągnąłem moda single player command i wpisałem /drops i wtedy pisało off a i później wpisałem to samo i jest on. Mi to działa

A to chciałem napisać w kolejnym poście. :)

Edytowane przez Qhasz
Cute_lesbos_kiss.gif

Opublikowano

Drops niestety nie działa . Reinstala nie chce mi sie robic ale coż, będzie trzeba . Aha i jeszcze jedno, skopiowałem sobie na wszelki wypadek minecraft.jar czysty i z tym działa, ale zależy mi na TooManyItems.

he?

Opublikowano

Może masz poprostu jakies popsute te TMI sprobuj sobie wgrać to. ;)

Pliki daje ci w załączniku.

Jest to też TMI w którym mi wszystko dziala ;D

Pomogłem daj+

To jest ukryta treść, proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...