Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego servera Freya (x100-x500)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema po około roku przerwy chciałem powrócic do L2 więc poszukuję jakiegoś servera z w miare dużą ilością graczy w granicach 1k(najlepiej duzą ilością polaków).

Mam clienta Freya wiec server musi byc freya no i raty jakieś między 100 a 500..

Zauwazyłem ze wiekszośc polskich serverów ma srednie raty (x10-x40) ale takie mnie nie interesują gdyz grałem na L2 Dreams (raty x50) i szło mi dość ciężko :( .

Z pewnością takich serverów jest nieweile ale może jest jakiś który możecie mi polecić

Opublikowano

Wiesz moim zdaniem takie raty to nie zabawa ale mogę ci polecic jedynie server x4 graveland sam tam gram od 2 tygodni mam 77lvl SH 3kkk som+4 set S powiem ci że rzeczy do 80lvl są tanie np. AM+10 150wind 4kkk to jest naprawdę tanio. na serwerze sami polacy POLECAM !!!

Opublikowano

Grałem kiedys na gravelandzie ale na ratach x666 bo był taki server.

Naprawde 77lv w 2 tygodnie na x4? :O

Opublikowano

Nie polecam GLa z dwóch powodów:

1. Ten serwer soi baaaardzo długo i nigdy nie dogonisz tych pro graczy, wgl ceny są kosmiczne i wszędzie dota gania :)

2. Jest to najbardziej zbugowany Polski serwer i jeden z bardziej zbugowanych w świecie prywatnych serwerów l2 :)

Jeśli ktoś mi powie, że gadam głupoty a tam nie grałem, to liczcie się ze słowami ,bo ja tam grałem dlugo, i Wy nawet nie pamiętacie pro clanu "Regenaci" gdzie było 3/4 hero i byli największymi bugerami, gdzie był Keci, który miał kilka postaci hero i przez dote i bugi był tak bogaty że zepsuł rynek (ceny) na tym serwie...

Pozdrawiam,

SniQ

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Nie wiem jak tam klan Regenaci w tym momencie stoi, i macie farta że Keci i Jego chary dostały bana bo wtedy to była gra... xD

Wpadało 5 hero na siege i wykosili 2/3 tych co bronili ;p Z tym że Oni wcale nie odbijali, tylko przeszkadzali xD

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Ja już i tak nie pamietam jakie tam clanu były ;p Pamietam, ze byłem w Immortals a potem sie rozpadł i poszedłem do ArsMoriende xD

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

ee to ich juz nie ma ;p a szkoda ;D

a wg to gm zrobili jedna fajna głupotę x 13 przenieśli na x4 czy czym zabrali im tylko 30% wszystkiego, a wg okazało się że mniej ;/

Zbieram +

18706.png

Opublikowano

No właśnie coś mi kolega o tym mówił, ale ja Ci powiem, że ten serwer (jak i 90% innych) nie jest po to, żeby gracze się dobrze bawili, tylko dla zarobku :)

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png