Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban bez ostrzezenia

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem was lekko ostrzec gdyz dostalem bana bez zadnego ostrzezenie czy tez komunikatu ze dostalem bana, nie moglem sie zalogowac napisalem do supportu a oni sie madrza ze trzeba tepic oszustwa w zarodku ale czy to jest uczciwe skoro ustalaja zasady banowania tzn ostrzezenia itp a potem banuja se ot tak? co o tym sadzicie?

Opublikowano

Zapewne twoje konto nieistniało zbyt długo:)

Bo żeby ostrzeżenia dostawać konto musi mieć chyba 2 lub 3 miesiące ale niejestem pewien:)

PL2 VRU

Opublikowano

Jeśli miało mniej niż 28 to się nie dziw, że od razu ban. A jeśli w ciągu tych 28 dni był używany jakiś bot (od dawna wykrywalny, np. udobot) to nawet po tym okresie może się zdarzyć ban od razu, jeśli wykryją.

Opublikowano

Co z tego jak ja używałem kbota i też mnie zbanowali odrazu a konto miało 2 lata i nie było używane na nim żadne oprogramowanie tylko bot (kbot)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

ja dostalem bana też bez ostrzezenia na pl 1 i 3 za bocienie ibotem (napisali że była rutynowa kontrola i że uznali że był bot używany) a bociłem może 6 dni max a na meksyku boce od ponad miesiąca na walhalla i nic ;) a wracając do tematu teraz już nie dają ostrzeżen jeżeli wiedzą na 110% że bota używasz (chyba ze uzywales lacznie z 5h to ci dadza) :D

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

a dajcie spokoj najpierw wmyslajamiliony ostrzezen apotem w dupie maja ale na pocieszenie dodam ze teraz na raz boca 3 inne konta na innym bocie i majasie swietnie;d juzok 3 tygi se smigaja bez problemow i maja blisko mln uri uzbierane atamtokonto mialoponad miecha wiec oni se banuja jak chca i fakt maja wybite na ostrzezenia i jeszcze support sobie kpi na prosby:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...