Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uzywam proxy, jak wejde na strone jakie jest moje IP to wyswietla sie to zmienione.. ale jak wejde na jakas strone gdzie mam bana na IP to i tak wykrywa że to ja.. Co zrobic zeby nie wykrywalo mojego ip, i zebym mogl wchodzic na kazda strone pomimo bana na IP ??

z

Opublikowano

Jeżli chodzi tylko o pryegladarke to jezeli masz firefoxa to najlepiej uży FoxyProxy jest kompatybilny z firefoxem i bardzo brosto dadaje się tam nowe IP.

Opublikowano

HotSpot Shield, zmienia ci ip "na czalym kompie" czyli masz zmienione ip nie tylko w obrebie przegladarki, a calego systemu.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Zaraz sprawdze ten programik(HotSpot Shield) ;d Bo jak narazie ten pierwszy(proxy switcher) nic nie daje.. a jeszcze płacić za niego ! Tak samo jakbym recznie wpisal IP i port.. a ten program ulatwia to, że nie trzeba recznie tylko jednym kliknieciem za 15 euro chyba...

z

Opublikowano (edytowane)

Działa ten program ! Wreszcie ! Dzieki wielkie ! Sprawdzalem sterte płatnych programów i nic nie dawał, a ten darmowy i najlepszy.

przeglądarkowe "gadżety" nigdy nie dorównają płatnym programom.

a płatne programy nigdy nie dorównają darmowym :)

A można w tym programie zmienić IP ? Czy to nadaje samo takie IP i zmienia co jakiś czas. Jak zmienia samo to co ile ? Czy wystarczy, że sobie zmienie w przeglądarce proxy?

Edytowane przez patrykwoj715

z

Opublikowano

Działa ten program ! Wreszcie ! Dzieki wielkie ! Sprawdzalem sterte płatnych programów i nic nie dawał, a ten darmowy i najlepszy.

a płatne programy nigdy nie dorównają darmowym :)

A można w tym programie zmienić IP ? Czy to nadaje samo takie IP i zmienia co jakiś czas. Jak zmienia samo to co ile ? Czy wystarczy, że sobie zmienie w przeglądarce proxy?

Jesli chodzi ci o hotspot shield to ip zmienia sie co kazdy reconnect, dostajesz amerykanskie ip.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Właśnie zauważyłem, dzięki wielkie, o to mi chodziło żebym w dowolnej chwili mógł mieć inne IP i nikt tego nie wykrył. Można zamknąć :)

z