Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dedyk 24/7 - Bez White list i Bez premium

Hezer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: 64.31.29.217

onlinen.png

Online - 24/7

PvP - Poza miastem i na arenie

Moby - Off

Potwory - Off (Narazie, niestety maszyna nie pozwala)

informacjec.png

Serwer: VPS

Adres IP: 64.31.29.217

Slotow: 10 (W kazdej chwili mozemy powiekszyc, jednak spodziewamy sie wtedy lagow... Czekamy az serw sie roziwnie, wtedy zakupimy lepsza maszyne)

screenyh.png

3.png

4.png

5.png

Oraz więcej!

http://friendlyservers.pl/grafika/minecraft/6.png

http://friendlyservers.pl/grafika/minecraft/7.png

http://friendlyservers.pl/grafika/minecraft/9.png

http://friendlyservers.pl/grafika/minecraft/10.png

noweinformacje.png

Pluginy :

LWC, Cuby, Anty-TNT, Sklep, Warpy, iConomy, brak deszczu itd.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zmieniam zdanie serw lipa lipa i jeszcze raz lipa!! wszedzie diury tuz przed chwila znowu wpadlem i nic z eq.. :( a admin tylko xepo pomaga!

jak cos moge na adma

@sry za orte ale poddenerwowany jestem :(

Opublikowano

nie na świecie surowców lecz poza miastem gdzie są zabronione kopalnie

@offtop

Szukacie może admów? :D

Opublikowano

A no moze i sa ale to jest normalna mapa tylk po prostu w miescie jest rownane, wiec sie nie dziw, tak szukamy administrratorow ale tutaj nie moge chyba podac strony wiec daje gg:12118270

Opublikowano

Khapen 12 letni dzieciak?? Najpierw ich obrażasz a otem się pytasz czy cięna ADMA wezmą....

PS: Bardzo Ładne Budowle ;0

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Jak widze nieraz na minecraft takich dzieciakow, ze to masakra. Wszyscy teraz w to graja, niestety spora czesc to 11 lat, nie mialbym nic przeciw ale zachowanie ich jest po prostu ..!?

Opublikowano

Elo!

mogę wa pomóc i zostać admem

nick mikusiottta

mam duże doświadczenie w serwerach miałem swój ale byli grieferzy....

mca.png

mca.png

ZBIERAM PLUSY!!!!

Opublikowano

Taa a zwłaszcza to...ale nudze się i ci coś niszczy....xD

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Na serwie na szczescie sa prawie wszedzie cuby wiec nie zniszczy czyjejs wlasnosci, nie ma co sie martwic. Chyba ze ktos buduje bez cuba ;o

Opublikowano

Właśnie macie na serwerze jakieś dziecko co ma problemy z rodzicami i nie wie co robić ...

Wyklina wszystko dookoła... nieważne.

@edit: zapomniałem że te dziecko ma nick kabuto ...

Gdy go ktoś spotka to go niech olewa

Opublikowano

zapraszam takze na nasze forum, link itd. znajdzicie na serwie, tutaj go nie moge walnac bo banika dostne...

na serwie jest 4 adminow, avirel (w grze jako endrju) - ja - glowny adm, malo co pomagam graczom, raczej zajmuje sie konfiguracja serwa, ustawieniami itd, pozatym chodze do pracy i wracam po 19~~, skejcik - tez chodzi do pracy, wraca o 21~~, no i XEPO, ktory raczej duzo siedzi ale przeciez nie bedzie siedzial wiecznie...

rekrutacja na admina jest otwarta, oczywiscie odrazu adma nikomu nie dam, zaczynacie od mod'a i pniecie sie poprostu w gore, wystarczy wykazac jakas inicjatywe i miec jakies doswiadczenie, niechce zeby ktos sie uczyl na serwie, bo jak wiadomo - gdy sie ktos uczy czegos, zawsze cos spapra.

Opublikowano

tak, mapa jest w 100% tworzona przez nas, a dokladniej przezemnie i avirela (endrju), mielismy sciagnac kiedys gotowca, ale budowanie sprawia wieksza frajde ; ] a w grach przeciez wlasnie o to chodzi

Opublikowano

Na serwie na szczescie sa prawie wszedzie cuby wiec nie zniszczy czyjejs wlasnosci, nie ma co sie martwic. Chyba ze ktos buduje bez cuba ;o

Co do tego niszczenia... Rzadko spotykane:) Ok 13:00 budowałem "prywatne miasteczko" Zostało zabezpieczone ok 20:00... I nie jest nigdzie schowane:) Jedyne co mi ukradli, to craftbox;p

Opublikowano

co do tych cubow, to wprowadzamy wlasnie ich rejerstracje na forum, wiec jezeli bedziesz chcial cuba, bedziesz musial wejsc na forum, ale za to dostaniesz go w expresowym tepie, nawet jesli admina nie bedzie na serwie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...