Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie na GM

BlackMagik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam na nick CraftWojo jak cos...

mam 15 lat, ja sie zajmuje oprogramowaniami np metin2 ale mi sie zbutnio nie chce robic servera bo to jest za duzo powalajaco-rozdupconej pracy, jestem bardzo robotny i mam duze doswiadczenie – nie mow do mnie idiota!....

jestem smieszny znam na pamiec wszystkie komendy np. Bronie zbroje potworki itp...

jestem bardzo zainteresowany aby zostac GM'em w metin 2.

i jeszcze sie zajmuje innymi grami i tez posiadam na nich admonow

jestem bardzo odpowiedzialny i nie jestem bardzo takim rozpuszczonym bachorem jak np. Ten kolo co z nami gadal niby 24latka male dzieciatko od dzieci NEO.

Gram na metin2 PL na kronosie i mialem 64 lvl ale mnie zbanowali bo zabilem 2 kolesi naraz jak byli ze mna na pvp i mialem banana-bana.

Wiec wtedy zaczolem sie wkurzac o tego banana i chcialem wlasnie poszukac priv server metin 2

np znalazlem te forumj i sobie tak pomyslalem ze sie do kgos przylacze i chcialem tez zostac GM'em bo przeciez 1 GA to za malo do pilnowanie jakies 300 osub na privie ale cuz tam ja chce zostac GM'em aby sprawdzac na czyjims serverze czy ktos nie wierci sie albo nie ma exp bota – boty itp. mialem przez 3 lata wlasnego serwera dedykowanego.

I tez chcialem byc GM'em aby pilnowac wszystkiego i 'trzymac reke' nad graczami aby sie nie lamali regulaminu i o co mi chodzi aby robic i pilnowac wszystkiego na tym servere...

jak cos to mam skype z mikrofonkiem, z gg ja nie mam bo to stare male urzodzonko ktore ma lagi jak TIBIA, . jak sa jakies pytania to napisac mi na skype a ja zawsze na nie odp jak cos

to natyle mam nadzieje ze sie sprawuje sorka za ort ale ja w holandi mieszkam od 4 lat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...