Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

podanie nie dawajcie linku do tematu z chce byc GM dam GM

BlackMagik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze nie dawac linku z dzialem chce zostac Gm dam prace GM to tam dalem 30 postow i gowno

mam na nick CraftWojo jak cos...

mam 15 lat, ja sie zajmuje oprogramowaniami np metin2 ale mi sie zbutnio nie chce robic servera bo to jest za duzo powalajaco-rozdupconej pracy, jestem bardzo robotny i mam duze doswiadczenie – nie mow do mnie idiota!....

jestem smieszny znam na pamiec wszystkie komendy np. Bronie zbroje potworki itp...

jestem bardzo zainteresowany aby zostac GM'em w metin 2.

i jeszcze sie zajmuje innymi grami i tez posiadam na nich admonow

jestem bardzo odpowiedzialny i nie jestem bardzo takim rozpuszczonym bachorem jak np. Ten kolo co z nami gadal niby 24latka male dzieciatko od dzieci NEO.

Gram na metin2 PL na kronosie i mialem 64 lvl ale mnie zbanowali bo zabilem 2 kolesi naraz jak byli ze mna na pvp i mialem banana-bana.

Wiec wtedy zaczolem sie wkurzac o tego banana i chcialem wlasnie poszukac priv server metin 2

np znalazlem te forumj i sobie tak pomyslalem ze sie do kgos przylacze i chcialem tez zostac GM'em bo przeciez 1 GA to za malo do pilnowanie jakies 300 osub na privie ale cuz tam ja chce zostac GM'em aby sprawdzac na czyjims serverze czy ktos nie wierci sie albo nie ma exp bota – boty itp. mialem przez 3 lata wlasnego serwera dedykowanego.

I tez chcialem byc GM'em aby pilnowac wszystkiego i 'trzymac reke' nad graczami aby sie nie lamali regulaminu i o co mi chodzi aby robic i pilnowac wszystkiego na tym servere...

jak cos to mam skype z mikrofonkiem, z gg ja nie mam bo to stare male urzodzonko ktore ma lagi jak TIBIA, . jak sa jakies pytania to napisac mi na skype a ja zawsze na nie odp jak cos

to natyle mam nadzieje ze sie sprawuje sorka za ort ale ja w holandi mieszkam od 4 lat

Opublikowano

Człowieku ortografia - Pierwsze

Nie ten dział - Drugie

Jak nikt do Ciebie nie pisze to znaczy że się nie nadajesz - trzecie

Bye + Raport

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...