Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddanie konta w SF

eVoshakes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ktoś ma konto oddania w grze Shakes & Fidget? Jeżeli tak proszę pisać na PW:

Login-

Hasło-

Server-

(Po wejściu na konto będę chciał zmienić meila proszę o potwierdzenie)

Pozdrawiam.

x

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ktoś ma konto oddania w grze Shakes & Fidget? Jeżeli tak proszę pisać na PW:

Login-

Hasło-

Server-

(Po wejściu na konto będę chciał zmienić meila proszę o potwierdzenie)

Pozdrawiam.

siema co z tym 143 lvl woj może byś mi go oddał dam ci na s7 za niego maga 23 lvl

Opublikowano

tak jak sie slysze jak on to propozycja skoro haar jest off to go sprzedaj lub wymien sie za slabszego by od nowa grac

Opublikowano

Oddam konto w sfgame 79 lvl na s1.Postać posiada 177 grzybów.Prosze o kontakt w celu uzgodnienia warunków oddania konta.

gg:11208829

Ps: Pisać nawet wtedy kiedy nie ma mnie na dostępnym

Opublikowano

Ja przyjme jakieś konto z 50-60 + może być niżej ale mag albo zwiadowca. Dam konto w metine sura wp 36+ skile ostrze m7 prawie m8 i wir m5 3 do m6 boj zroibony i zeby oddane nick nie jest wiejski typu dAwiDeK9345 ;]

Jak coś to gg: 2428948

Opublikowano

metinczycy WON z forum , konta i tak nie dostaniecie , a tymbardziej nie chce nikt waszych noobskich kont z tej zjebanej gry zwanej metinem

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

metinczycy WON z forum , konta i tak nie dostaniecie , a tymbardziej nie chce nikt waszych noobskich kont z tej zjebanej gry zwanej metinem

Ogarnij się.

Opublikowano

Tak ogarnij sie bo lubisz metina a na forum sie przyjdzie zeby po konto pozulic, wiec pzdr pocwicz i sie nie udzielaj jak nie masz nic do powiedzenia bo niczym nie zablysles

nie bądz cham, daj minusa -----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...