Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laski Wolą multika niż Seks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doritos_1748z.jpg

Doooritos!

Doritos, tak - ci od tortillowych czipsów - przeprowadzili ankietę wśród 2052 kobiet, z której wynika, że wolą grać w gry po sieci, niż uprawiać seks. No - nie tylko, ale akurat to się najbardziej w oczy rzuca, prawda?

W ankiecie przeprowadzonej przez Doritos przepytano ponad dwa tysiące kobiet pytając najpierw o to, czy w ogóle grają w gry po sieci. Okazało się, że 49% z nich owszem - gra, a w porównaniu z podobną ankietą, w której 50% facetów okazało się zatwardziałymi multiplayerowcami wygląda na to, że wielkiej różnicy pomiędzy płciami w tym przypadku nie ma.

Następne pytania dotyczyły "priorytetów" i z odpowiedzi 49% ankietowanych, które przyznały się do grania po sieci wynikło, że 84% wymieniło właśnie to, jako czynność najprzyjemniejszą. 75% odpowiedziało, że uwielbia się kąpać, 71% chodzić na zakupy, 62% ćwiczyć, a jedyne 70% zaznaczyło w odpowiedzi "uprawiać seks".

Poza tym: 17% ankietowanych, które przyznało się do grania w gry online stwierdziło także, że często robi to w łóżku. Kryje się tutaj bardzo ironiczny żart, ale nie wypada go napisać, więc pozostawię miejsce dla waszej wyobraźni.

Ankieta zostałą przeprowadzona dlatego, że Doritos wypuszcza właśnie nową Facebookową grę: Doritos Dip Desperado. Nie pokazujcie jej swoim dziewczynom...

będziecie mieli jednym słowem przejebane :D

Sygny By My

chadaproceder.png

yiomn.jpg

Opublikowano

A gdzie kurwa źródło?

Po za tym, ale różnica, 84% a 70%...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@Up mi się zdaje że on sam to napisał

@TOP to bd dopiero pojebane ???

Wolą nakurwaić w MMO niż ..... dobra każdy wi oco chodzi >

Opublikowano

niż współżyć z partnerem, bujda, wiadomo jak na 100% pasztet ankieta przeprowadzana to co się dziwić :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Boże, jakie to smutne [*]. Mam nadzieję, że póki co to dotyczy tylko lasek ze Stanów.

Ale w sumie mam na to dwa wytłumaczenia:

1. Albo są brzydkie i głupie i żaden facet ich po prostu nie chce (no i pierdolą, że wolą grać niż uprawiać seks).

2. Albo ich faceci kiepsko im dogadzają, więc idą grać.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

kochanie hoc pomurz mi zrobic bojowca w metinie bo trzepa zaczonc expic na orkah

Opublikowano

To co się dzieje w dzisiejszych czasach to jest żenada, teraz dzieciaki siedzą wyłącznie przed komputerami...

Za moich czasów biegało się po dworze i bawiło się w różne dziwaczne zabawy, poczynając od głupiego berka do strzelania z pukawki grochem laską w tyłki xD

A teraz co? komp metin2, wow, i stosy innych multików. Szkoda mi tych dzieciaków bo co oni będą wspominać za 15 lat? Jak wbili 50 lvl w Metin2?

PRZERAŻAJĄCE....

Ps. Co to będzie za 20 lat :huh:

" Wszyscy kłamią "
" Nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic! "

Opublikowano (edytowane)

@TakiJedenPan Daje głowe że ty jesteś dzieciakiem

To właśnie ją straciłeś

Mam 20 lat... Nie jestem stary ale Ty za to jesteś naprawde młody i uraził Cię fakt że skrytykowałem młodzież w Twoim wieku.

Ja stary nie jestem ale za czasów mojego dzieciństwa 15lat minus,  było całkiem inaczej.

I jeszcze jedno, nie wypowiadaj się  na temat osoby której nie znasz, a już na pewno nie na temat jego wieku bo kiedyś się  na tym przejedziesz.

Edit:

Ps. A skoro Twoim hobby jest Metin2 i bieganie po forum to naprawdę nie zazdroszczę.

Wyjdź na dwór :)

Bo internet to nie wszystko.

Edytowane przez TakiJedenPan

" Wszyscy kłamią "
" Nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic! "

Opublikowano

Wiesz, nasze forum to raczej forum nie stricte o grach MMO, tylko o hackach do nich. Ja znam dużo dziewczyn, które grają w MMO, ale bez hacków, dlatego tak mało jest ich u nas na forum.

A podkolorowana wcale nie musi być. W Ameryce dużo nerdów dziewczyn jest(nerdek?) :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jednak są i pozytywy - widać że udzieliła się nie jedna, nie dwie ale nawet połowa uważa że to jest kompletna żenada.

Siedzieć przed komputerem i grać z żoną w gry kompuerowe non stop.

Powaga, spójrzcie na to z tej strony że prawie wszyscy ktorzy odpisali w tym temacie uwazaja ze takie cos jest kompletnym idiotyzmem wiec wiemy ze napewno sa tez ludzie 'normalni'.

A tych ktorzy zostali poddani ankiecie zostawcie w spokoju - oni maja swoj internetowy swiat w ktorym zyja 24/7.

Predzej czy pozniej obudza sie z tego cybernetycznego snu i zrozumia ze stracili cale swoje zycie.

Wam tez wydaje sie ze z kazdym dniem caly ten swiat jest coraz gorszy ?

Przy okazji, nie czepiajcie sie wieku bo to najgorsza rzecz jakiej mozna sie uczepic i tacy ludzie naprawde sa juz kompletnie pozbawieni rozumu.

Czesto zdarza sie tak ze mlody czlowiek w wieku nawet do 15 lat rozumie duzo wiecej od ludzi doroslych, oj uwierzcie mi rozumie :)

Zreszta sam wolalbym cofnac czas i wrocic do czasow dziecinstwa kiedy jeszcze malo wiedzialem o tym calym zagorzalym swiecie i wydawalo mi sie to wszystko piekne.

Ja osobiscie nie gram zbyt duzo w gry, lecz ogladam duzo filmow gdyz czesto sa one zakonczone happy end'em i moge tylko pomarzyc ze moje zycie bedzie wygladalo tak samo jak zycie przecietnego biznesmena z angielskiego filmu :)

W kazdym razie to tylko moja opinia o swiecie w ktorym zyjemy.

Ludzie dla pieniedzy wymyslaja bajki o koncach swiata. Szczerze? Nie wazne jaka sume mialbym zaplacic, ale ucieszylbym sie gdyby wkoncu ktoras z tych bajek stala sie prawda.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Amerykańskie źródło, albo Amerykańscy naukowcy ?

Pierdole, nie wierzę, prędzej uwierzę jakiemuś kazachskiemu źródłu niż amerykańskiemu ...

w ostatnich chasach chyba tylko amerykanie przeprowadzają ankiety ...

Opublikowano

Wątpie, że to prawda, bo sama jestem z płci pięknej. ;d

Spoko, można grać, ale życie codzienne to jednak coś innego ;p

Gra się dla odprężenia, a nie żeby no-lajf`ić 24/7h.

Sama jestem kobietą i mogę się przyznać, że potrafie przesiedzieć nockę na tym czy na tamtym, ale nie żeby codziennie o.O

Btw dziwicie się, że amerykańce to napisały?

Skoro tam jest pełno dzieciaków które maniakują to i laski z nudów zaczynają grać xD

31b674f3355fc1312e5c3a358736d670.gif?1311455603

A może by tak + ? ;d