Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RadioWorld szuka sponsora

wojtekx19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam sponsoringu do radia internetowego lecz potrzebuje pieniędzy na licęcje,server i firmę do zrobienia strony.Mamy bardzo dobrą domene Radioworld.pl Bardzo prosimy o pomoc z góry dziękujemy. Kontakt gg:37014218 ...

Opublikowano

licęcje

No przepraszam, nie dość, że łamiesz wszelkie normy ortograficzne i interpunkcyjne to w dodatku nie zamieszczasz tu niczego ciekawego. Nie myśl, że sponsor od tak sobie wyłoży wam kasę na wszystko, jeżeli wy nie proponujecie nic w zamian. Jedyne co teraz myślę o was to, że jesteście niedojrzałymi osobami, z którymi nie opłaca się wchodzić w żadne interesy.

Radzę przemyśleć to co napisałem. Kluczem do sukcesu może okazać się właśnie sposób w jaki napisana jest oferta. Osoby, które piszą z błędami i nieciekawie nie są brane poważnie przez nikogo, więc szanse na uzyskanie przez was sponsoringu są nikłe.

Pierwsze co radzę zrobić to napisać PORZĄDNĄ ofertę.

Istotne informację:

-Adres mailowy - na gg żadna poważna osoba nie napisze.

- co dajecie w zamian itp.

Nie można się tu ograniczać do 1-2 linijek tekstu, ponieważ czymś takim kompletnie nic nie zdziałacie, nie wspomnę, że taki sponsor musiałby wyłożyć na to dużo pieniędzy.

Swoją drogą to mam wrażenie, że napisała to osoba -15lat.

Pozdrawiam

368216.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...