Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie do użytkowników, którzy kiedykolwiek bawili sie VPS. Czy jest możliwość, abym na takim słabszym VPS, postawił 8 postaci na CL Sbota.

P.S jeżeli ktoś bawił się w to i ma kilka fajnych ofert proszę o napisanie w tym temacie.

Z góry wielkie thx ;]

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano (edytowane)

Mysle że było by rade a jakie paramenty?.

Edytowane przez Slayer16

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam pytanie do użytkowników, którzy kiedykolwiek bawili sie VPS. Czy jest możliwość, abym na takim słabszym VPS, postawił 8 postaci na CL Sbota.

P.S jeżeli ktoś bawił się w to i ma kilka fajnych ofert proszę o napisanie w tym temacie.

Z góry wielkie thx ;]

A w jaki sposób chcesz odpalić CL'a w sbocie? Ja proponuję ibota, jeżeli chcesz postawic chary na VPS. Jedynym problemem jest to, że na takim VPS musiałby być Windows, nie Linux. Wystarczy, że na swoim komputerze skonfigurujesz odpowienio każdego chara, nagrasz skrypty i powysylasz wszystko na serwer. Dalej już pójdzie z górki. Wysyłasz na serwer odpowiednią komendę ( coś na podobę CMD w windows) i wszystko ładnie współgra. Sam myślałem kiedyś o tym, ale po wprowadzeniu limitu na jedno IP, zrezygnowałem. Jak już mówiłem nie odpalisz sbot'a na cl'u na takim serwerze. Ibot'a już tak. Dodam też, że sam coś takiego testowałem na swoim laptopie:)

@EDIT: Jakbyś miał problemy z ułożeniem odpowiedniej komendy, napisz do mnie na PW, a Ci pomogę.

@EDIT2: Jeszcze zapomniałem dodać, że przy użyciu ibota, na VPS'ie musiałbys ustawić serwer HS (odpalić jednego normalnego clienta).

Edytowane przez pontius234