Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym aktualizować BioBota 2.1.4?

feros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czym to aktualizować? mam program Dark Main 1.2 by VIRUS, ale tam skrzynki są bez ";":)

Gram w DO od lipca 2009 roku....

Opublikowano

To będzie tak:

HoneyBoxes na razie się nie zmienia. Jeżeli uruchomis biobota i pojawi się okienko z nowym kodem md5 skopiuj go i zamień w pliku md5.txt w folderze głownym biobota. Nastepnie uruchamiasz klienta gry i po załadowaniu się gry kliknij prawym przyciskiem myszki na okno gry i tam zobaczysz aktualna wersję klienta (3.5). Wpisujesz to do pliku clientversion.txt w folderze głownym biobota. Biobota samemu nie aktualizuje clientversion. Myśle iż pomogłem.

Opublikowano

To będzie tak:

HoneyBoxes na razie się nie zmienia. Jeżeli uruchomis biobota i pojawi się okienko z nowym kodem md5 skopiuj go i zamień w pliku md5.txt w folderze głownym biobota. Nastepnie uruchamiasz klienta gry i po załadowaniu się gry kliknij prawym przyciskiem myszki na okno gry i tam zobaczysz aktualna wersję klienta (3.5). Wpisujesz to do pliku clientversion.txt w folderze głownym biobota. Biobota samemu nie aktualizuje clientversion. Myśle iż pomogłem.

Tak jak napisałem, mam progsa, który mi podaje wersje klienta i md5 i honeyboxy, tyle że są one w słupku, nie po średnikach. MD5 aktualizuje sobie ręcznie codziennie..

ale dzięki za odpowiedź,pozdro

Gram w DO od lipca 2009 roku....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...