Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Chat Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem chat ban nawet nie wiem za co.Nie używałem żadnych hacków,glitchy itp wie ktoś o co kaman?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

chat bann to bann na chat (na pisanie) więc hacki nic do tego nie mają. Podaj swój nick to Ci sprawdze czym zawiniłeś. Musiałeś przeklnąć fuck itp

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Wystarczy,że zamiast afk napisałeś fak i już masz chat bana .

NEXON stał się strasznie wyczulony na tym punkcie.

Małe przewinienie słowne = chat ban

9368_gold.png

Opublikowano

@Zavetti

Jak DawajPlus ma rangę poniżej CSM'a 4 to go nie pokaże ;]

Taaa na ErbazCA pokazuje dopiero od CSM5.

Więc jeżeli masz poniżej wpisz swój nick w google i wyskoczy ci raport na ciebie.

Wtedy zkminisz za co ten chat block .

9368_gold.png

Opublikowano

A jeżeli już znajdziesz , możesz zapytać nexona o skrucenie czasu ( jeżeli to możliwe ) , albo dogadać się z donosicielem

Opublikowano

możesz spróbować porozmawiać z Gm na combacie to może skróci tylko że przez kogoś byś musiał

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

kwiatziom - a jak On GM'a dopadnie ?...

Wpisz w google :

nexon report nick

albo

chat bann nexon nick

albo

To jest ukryta treść, proszę

zaznaczasz combat arms i wpisujesz swój nick

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

shord łatwo na platku często siedzą to jakiś kolega z jego klanu może pisać i gm może skróci czas chat bana :) wczoraj własnie jeden koleś pisał (maj3 chyba) O jakąś laske co dostała normalnego bana na 15 dni i 30 na chata i gm chyba zmniejszył okres ale pewny nie jestem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano (edytowane)

Gm są w zasadzie wszędzie , czasem na Alpha wystarczy złotej tarczy a w środku GM i pisać ( jakoś do niego ).

Ale nawet wczoraj na megaphonie Hammer pisał ;D

Na płatku Borg chyba albo Xtreme był jakiś czas temu.

///Dzisiaj mam dobry humor i nie dam ci warna .

Kolejnym razem nie będę taki fajny

Edytowane przez Omek
Opublikowano

Jak wpisuje google moj nic kto nic nie wyswietla ;( moj nick w grze to -Axaros24-

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

były 2 reporty na Ciebie, heh żeby wyzywać po polsku i to "huju" to trzeba być pro, polak to przetłumaczył i Cię zreportował - proste..

Opublikowano

hehe ;] bo mnie wkurwiaja ludzie na hackach -.- a mógłbyś mi podać link do reporta na mnie?

Opublikowano

up@

Dzięki ;]

A mam pytanie jakbym jeszcze raz klnął i by mnie ktoś mi da reporta to moge na perma chat bana dostac czy na ile?

Opublikowano

Perma Chatu dostaniesz najszybciej jak bd siał nazistowskie rzeczy .

Np. Że kochasz Hitlera i cieszysz się z tego co on zrobił .

pffff ! Panie boże wybacz mi za to co teraz napisałem !

Ogólnie nie wiem jak jest po tym gdy otrzymasz 2 chat bana

9368_gold.png

Opublikowano

up@

No dobra dzięki leci + ;]

Edit@

Aha i można zamknąć...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...