Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Grab Petem W Sroking'u

Orni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. A dokładnie chodzi mi o to że w najnowszej wersji sroking'a zmienili interfejs zakładki Pet i już niema tam opcji do grab peta jak wcześniej. Mój problem polega na tym, że nie mogę ustawić w SroKing'u aby mój grab pet zbierał COKOLWIEK! Na początku chodziło mi o Curst Hearts, ale teraz zauważyłem, że nie zbiera w ogóle! Ustawiam opcje wszystkie jak trzeba i nic. A jak chce ręcznie to zrobić w silku to bot automatycznie wyłącza mi peta i jeszcze odznacza pezycisk 'Equipment' ;/

Jeśli chodzi o SroKing'a to w zakładce Lup mam ustawione 'Podnos to --->' i w tym mini menadżerze mam ustawione WSZYSTKO, żeby pet zbierał.

Proszę o szybką pomoc, bo żeby pet mi zbierał, muszę w takim razie wyłączyć bota i silka a teraz wiadomo trudno wbić na serwery ;/

Opublikowano

masz w zakładce loot w loot setting ustawione Pickup(pet first)?Jest to przy wszystkim(gold,eq,arrow i te inne) jeśli nie to to ci pomoże

Opublikowano

no właśnie mam tak Pet First itp wszyściutko i nie wiem czemu nie działa :(

• Dodaj nową pozycję...