Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] cisza!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam crossfire i mam problem otuż jak włanczam crossfire to coś się tam robi i po chwili cisza prosze o pomoc :mellow:

Witam mam crossfire i mam problem otuż jak włanczam crossfire to coś się tam robi i po chwili cisza prosze o pomoc :mellow:

a teraz jak włączam jeszcze raz to wyskakuje mi raport o błędach a jego zawartość jest taka "Wystąpił problem z aplikacją HGWC.exe i zostanie ona zamknięta.Przepraszamy za kłopoty. co teraz robić

Opublikowano

Na twoim miejscu bym usunął crossfire i wszystkie jego pliki i pobrał jeszcze raz grę z strony z8Games.Jak to nie pomoże zobacz czy masz jakieś wirusy i usuń je, osuń może IE8 jak masz

Opublikowano

@UP Racja, spróbuj

Moim daniem spróbuj reinstal, pobranie najnowszej wersji gry a jeśli to ni nie da przykro mi ale reinstal.Po reinstalu na 100% bęzie ci działać. :D

9084712_4_8.png <===================== Na tym koncie nie hakuje.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Ja miałem podobną sytuacje, gdy zainstalowałem hacka do folderu CF (już nie pamiętam jakiego). Usunąłem hacka i gra wyświetlała błędy takie jak u Ciebie. Potwierdzam rade kolegów wyżej, usuń CF-a i zainstaluj od nowa. :)