Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]

Razbin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatni kupiłem dużo BFów i mam dylemat. Kupiłem już super royal knife i mam jeszcze 2500 battlefoundsów. I tu się pojawia moje pytanie. Jaką snajpę kupić. Przymierzałem się do M95. Lubię pomykać z nożem, ale czasami lubię też ponapierdylać z daleka. Z mojej strony jestem otwarty na rady i propozycje. Pozdrawiam, Razbin.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

W menu są reklamy broni z t1. Możesz zakupić m16 o ile się nie myle.

@@@Down

Właśnie chodziło mi o M95, ale zapomniałem nazwy :)

OndteAw.png
Opublikowano

Nóż już masz, do tego dokup sobie jakąś snajperkę no. M95 czy SVD, niczym się nie różnią od siebie i uberów prócz wyglądem i dźwiękiem.

A za reszę kup ciuszki ;)

Opublikowano

W takim razie polecacie kupić uber czy M95? Różnica w cenie jest duża, a chciałem jeszcze zostawić coś na gunnera. Pozdrawiam, Razbin.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Jeśli chcesz coś zostawić na gunnera to nie kupuj M95, strata kasy :P

Kup sobie np. Pipsqueek Super Popper (Pukawka).

Opublikowano

Chyba jednak wezmę M95. Skoro sprawia mi to przyjemność dla oka i jest całkiem niezła to czemu nie. Na gunnera jeszcze ociupinkę zostanie a najwyżej dokupię trochę BFów. Dziękuję wszystkim za radę i opinie. A skoro jesteśmy w temacie broni mam pytanko odnośnie soldiera. Mam już M16 i jeszcze nieco BFów. Czy opłaca się kupić karabin z Tier 1 na daleki dystans czy lepiej kupić harry hand cannon? Pozdrawiam Razbin.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Dokładnie, jest to kwestia gustu. Ja bym wziął Tier albo Super, ale decyzja należy do ciebie.

Opublikowano

Tylko właśnie nie wiem co lepsze. Czy Tier ma zoom? Superem grałem i był całkiem niezły, ale nie mam doświadczeń z tierem i mam dylemat.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Kupiłeś knife, zostało Ci 2500bf.

Jeżeli chcesz wydac dużo kasy, bo coś ładnie wygląda to m95,svd. Jeżeli natomiast jesteś oszczędny, normalny, weż ich odpowiedniki w wersji super/uber. Tak to jes to samo.

Obecnie większość commando gra lr pistol+snajpa, ew. dual lr pistol, widziałem także knife+lr pistol.

Tak więc polecam uber/super lr snajpe, za połowę ceny broni z bc2, oraz lr pistol.

Opublikowano

Tylko właśnie nie wiem co lepsze. Czy Tier ma zoom? Superem grałem i był całkiem niezły, ale nie mam doświadczeń z tierem i mam dylemat.

Z tego co wiem to ma zoom. Ale jeśli ktoś wie na 100% to niech tu pisze, ja mam 86% pewności :D

Opublikowano

Tier to po prostu kolejna broń, zrobiona tylko po to aby wyłudzić nasze pieniądze.

To jest to samo co wersje uber/super lr smg, z tą różnicą że ma inny odgłos strzału oraz wygląd, no, i kosztuje o połowę drożej.

Z wyborem tych broni nie ma problemu, jeżeli masz aima w łapie, bierz lr pistol, jeżeli nie, lr smg.

Opublikowano

Tier to po prostu kolejna broń, zrobiona tylko po to aby wyłudzić nasze pieniądze.

To jest to samo co wersje uber/super lr smg, z tą różnicą że ma inny odgłos strzału oraz wygląd, no, i kosztuje o połowę drożej.

Z wyborem tych broni nie ma problemu, jeżeli masz aima w łapie, bierz lr pistol, jeżeli nie, lr smg.

Różnica jest też taka, że niektóre Tier mają lekkiego zooma i jest łatwiej celować, jak niewierzysz patrz youtube. Nie pamiętam dokładnie które miały zoom o ile nie wszystkie.

@Edit

Jestem pewny, że ten Scoped Arctic M249 na gunnera ma zooma. To taka ciekawostka, broń dla gunnera z zoomem :P

Opublikowano

Zoom jest jak najbardziej porażką, na lvl'ach 25+ po prostu ssie, zanim zaczniesz celowac giniesz od pistola.

Bronie SOF mają zooma, bronie dla solda typu tier nie posiadają przybliżenia.

Opublikowano

@Up

Owszem ale pistola duużo trudniej opanować. Jak ktoś stoi w miejscu żaden problem, ale kto na 25+ stoi w miejscu? Żeby trafiać za każdym razem trzeba być niezłym profesjonalistą. Nie biorę pod uwagę aima, bo z nim każda broń jest zabójcza.

Opublikowano

Opanowanie pistola to góra tydzień, do tego dobra myszka i grasz jak przeciętny gracz, potem pracujesz nad unikami, i jesteś w domu. Dalej liczy się tylko współpraca drużyny.

Btw. jak przybliżasz to ruszasz się bardzo wolno, jak próbujesz robić uniki, chodzić na boki, więc gracz z pistolem nie ma żadnych problemów.

Opublikowano

Ok to kupię Harry's hand cannon. A na gunnera kupić jakąś broń z tych nowych czy wystarczy Super Cheeser?

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Tak samo jak poprzednio, jeżeli chcesz marnować kasę to bierz tą "nową" broń, jak nie to super/uber Ci wystarczy, do tego wiem że ludziom miło się gra super cheeserem.

Opublikowano

A kupić do tego normalną rakietnicę czy super/uber? To samo pytanie odnośnie shotguna.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Nie odczujesz różnicy.

@down
Po to jestem, jak macie jakieś pytania to służe radą. Tylko pytania sensowne, a nie typu "co kupić za 300bf".
Opublikowano

Obejrzałem kilka filmików powyżej z serii co podał Googlus. Muszę powiedzieć, że bardzo pomocne. Dałem plusik.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...