Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a w email'u do nich napisałeś serwer, summoner name, nazwę konta?

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

a kiedy im zgłoszenie wysłałeś? Bo może jest to ten potwierdzający mail.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Napisałem to dzisiaj około 22 i przyszło mi koło 23/24 nie siedze ciągle na mailu. Napisałem swoja wiadomosc wyslalem im i po paru h przyszło mi własnie to, mam im odpisać ? to co oni tam mówia?

Opublikowano

to jest najprawdopodobniej mail potwierdzający że zostałeś gdzieś przydzielony...

PS: Przetłumaczył bym to ale spać mi się chce...

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

wyślij jeszcze raz i nie ma problemu

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Wystarczy wysłać samą wiadomość z :

id, nickiem w grze, emailem oraz postaciami i ilością ip ile za nie dałeś

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano (edytowane)

Odpisałem mu tym co na poczatku napisałem, a takie pytanie ile bd musiał czekać aby oni oddali mi te RP/IP ?

Czy to tylko zależy od nich?

Edytowane przez John Cena1
Opublikowano

zależy kiedy oni to zrobią

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

2 dni temu dostałem takiego samego maila i wysłałem jeszcze raz maila tylko id , nazwa w grze, email i ile zapłaciłem za postacie , i na razie czekam :P

4566511400.png

Opublikowano

to jest najprawdopodobniej mail potwierdzający że zostałeś gdzieś przydzielony...

PS: Przetłumaczył bym to ale spać mi się chce...

Szkoda gadać, nie umiesz pomóc to się nie udzielaj, nawet wiadomości o którą tu chodzi nie przeczytałeś.

Napisał iż prosi o nazwy rzeczy i ilość RP lub IP które za pojedyncze przedmioty zapłaciliśmy. Najprostszym sposobem napisz "nazwa - ilość ip/rp". Napisanie drugi raz tego samego nic nie da, gdyż te informacje znajdują się wyżej, do Twojego zgłoszenia został już przypisany specjalny człowiek z support team, jak można zauważyć, podpisał się jako Boomstick.

Co do szybkości zrealizowania tejże procedury, jeśli Ty podałeś wszystkie dane prawidłowo, oraz sprawnie odpisujesz na prośby supportu to na pewno zrobią to szybciej.

Opublikowano

Ja to przetłumaczyłem i chodzi o to że musisz potwierdzić czy na pewno chcesz wymienic i napisać im tylko jakie postacie i ile za nie dałeś

Jeżeli pomogłem daj + :P, a nie - ;]

Opublikowano

Szkoda gadać, nie umiesz pomóc to się nie udzielaj, nawet wiadomości o którą tu chodzi nie przeczytałeś.

Napisał iż prosi o nazwy rzeczy i ilość RP lub IP które za pojedyncze przedmioty zapłaciliśmy. Najprostszym sposobem napisz "nazwa - ilość ip/rp". Napisanie drugi raz tego samego nic nie da, gdyż te informacje znajdują się wyżej, do Twojego zgłoszenia został już przypisany specjalny człowiek z support team, jak można zauważyć, podpisał się jako Boomstick.

Co do szybkości zrealizowania tejże procedury, jeśli Ty podałeś wszystkie dane prawidłowo, oraz sprawnie odpisujesz na prośby supportu to na pewno zrobią to szybciej.

Odpisałem im jeszcze tak jak ty napisałes tutaj, ciekawe kiedy odpiszą lub oddadza moje RP i IP

Opublikowano

Człowieku, była późna godzina i do tego % we krwi. Tak, nie przeczytałem wiadomości ponieważ nie za bardzo mi się chciało tłumaczyć z angielskiego jak czasami mi się obraz dwoił przed oczami. A z tego co wywnioskowałem napisałem praktycznie to samo co ty. Więc jeżeli bierzesz się za krytykowanie innych naucz się czytaj posty.

PS: Wrzucił bym jakiś fajny obrazek obrazujący cb ale i tak mi modek go usunie :>

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Człowieku, była późna godzina i do tego % we krwi. Tak, nie przeczytałem wiadomości ponieważ nie za bardzo mi się chciało tłumaczyć z angielskiego jak czasami mi się obraz dwoił przed oczami. A z tego co wywnioskowałem napisałem praktycznie to samo co ty. Więc jeżeli bierzesz się za krytykowanie innych naucz się czytaj posty.

PS: Wrzucił bym jakiś fajny obrazek obrazujący cb ale i tak mi modek go usunie :>

"Człowieku" więc radzę nie pisz po alkoholu. Nie przeczytałeś, więc nie byłeś w stanie i nie pomogłeś, gdyby kierował się tym co napisałeś, wiedziałby jedynie ze został mu przedzielony odpowiedni człowiek który - czeka na wiadomości dotyczące postaci, bez czego nie zrobiłby nic więcej, o czym autor tematu by nie wiedział i czekał bez celu, a Ty o tym nie wspomniałeś. Tak więc wiem co czytam i nie, nie napisałeś tego co ja. Wybacz ale udowodniłeś ze cytat w Twoim podpisie się z Tobą nie zgadza.