Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot crack

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję cracka do kbota. Prosiłbym o linki i krótkie wytłumaczenie jak go uruchomić :)

Jeśli ma ktoś link do cracka to pisać na GG 9222937 nawet jak niedostepny

Opublikowano

Każdy by chciał cracka =D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Raczej ci nikt nie da klaka ;p

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Jako jedyny może dać ci Szymon ale wątpie jesteś za nowy na forum itd ;p ale i tak powiedział że nie upubliczni klaka ^^

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP kulturka...

a może mama nie pozwala wydać na grę ^^ ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Ja nie wydaje kasy na gry. Mam nadzieje że ktoś poda mi na GG link 9222937 piszcie nawet jak niedostępny

To mnie kurde rozjebalo "ja nie wydaje kasy na gry " 20 zl to nie kasa nie przesadzaj jak pojdziesz o baru to ponad 50 zl przepijesz i co wtedy sobie mowisz ? wole wypic w klubie 10 piw za 50 zl niz na jakiejs stacji kupic gdzie wyniesie cie 30 zl i 20 zl na kbota

wrocilemwlasnie z impezy to moze dlatego mnie tak pobudzily te slowa i wydaje mi sie ze to jest przesada 20zl to sa groszaki w dzisiejszym swiecie

Opublikowano

Pawx kup kartę PaySafeCard za 20 zł i kup licencję na KBota. Masz też pewność że nie dostaniesz bana. Tobie nikt cracka nie da chyba że byś coś robił na forum. Po za tym, cracking na tym forum jest nie dozwolony. A i jeszcze coś. Uszanuj kogoś pracę. Myślisz że pisać bota jest tak łatwo?

Opublikowano

@UP kulturka...

a może mama nie pozwala wydać na grę ^^ ?

Ok ale denerwuje mnie 50-ty temat tego typu, jak nie ma kasy to niech s...... FE bez PP to koszt ok. 1000 zł bez MHH. A dodać PP i designy, szybszy rozwój skylabu i hightech to wychodzi bardzo dużo. A im szkoda zaoszczędzić powiedzmy 1980 zł, dając te 20 zł... No, chociaż jak mama nie pozwala to trzeba latać big boyem z flaxami ;]

Opublikowano

... No, chociaż jak mama nie pozwala to trzeba latać big boyem z flaxami ;]

Dokładnie :) Wątpię by osoba która pracuje żałowała by wydać 20 zł zaoszczędzając przy tym 3k PLN. Takim co nie chcą wydac 20 zł to raczej mamusie nie pozwalają lub nawet boją się spytać czy moga :D

Opublikowano

Dla wielu zrobienie FE to cała wypłata lub jej duża część. A 20 zł to nawet w sumie na kieszonkowe można dostać... Ale jak lepiej kupić czipsy, to nie ma żebrania! ;]

Opublikowano

Ja rozumiem jakby bot kosztował 200zł, ale kurwa 20zł wydać to chyba nie jest żaden problem. Wszystko by kurwa za darmo chcieli. Jak nie wydajesz kasy na grę to nie graj w darkorbit, bo i tak chuja się bez kasy dorobisz. A po drugie po co ci crack jak i tak za niego dostaniesz bana?

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

Na moje masz między 10 a 15 lat...w tym wieku ludzie myślą, ze dostaną wszystko za darmo od życia....jak idą do roboty to otwierają oczy.

Koledzy mają racje, musiał byś byś mega biedny żeby nie było cię stać na 20zł....ale masz kompa i czas na DO, więc tak nie jest.

Bądź zaradny: nie jedz chipsów, sprzedaj drugie śniadanie, umyj babci okna....cokolwiek :D kup licencje i nie bedziesz biadolił

Gram w DO od lipca 2009 roku....

Opublikowano

Właśnie idź skrój babcie ^^

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Jako jedyny może dać ci XXXXXXX ale wątpie jesteś za nowy na forum itd ;p ale i tak Szymon powiedział że nie upubliczni klaka ^^

Za niego nie ma bana, i wykasuj tą osobę ;d

za duża sygnatura

Opublikowano

@UP już to zrobiłem

Właśnie ja już boce od kiedy dostałem go i jeszcze nie dostałem bana ^^

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP już to zrobiłem

Właśnie ja już boce od kiedy dostałem go i jeszcze nie dostałem bana ^^

Mi na głównym koncie nie działa, bo zużyłem 24H...

Na mx1 boce.

za duża sygnatura

Opublikowano

Właśnie lipa... bym wolał żeby był scrakowany iBot B)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nikt ci tego nie powie . Młahahahahahhahaah :rolleyes:

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...