Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z elite botem gdy zaczyna bot chodzić zabijać moby itd. to po 30min zaczynają się robić lagi obraz się nie rusza ale bot chodzi i zabija normalnie. Strasznie mnie to denerwuje robią się coraz mocniejsze z upływem czasu. 2 dni temu bot chodził normalnie dziś się zwaliło coś;/. Próbowałem z rozpakowywaniem na nowo silka formatowałem kompa i nic nie pomogło co może powodować te lagi?

Opublikowano

Format kompa z powodu tego że masz lagi, lol Gratulacje.

Napewno to że masz właczonego bota nie jest przyczyną lagów, pewnie to twój net albo komp (podzespoły)

PIszez ze z upływem czasu jest coraz gorzej pewnie twój komp za mocno sie grzeje i nie ciagnie silka dobrze xD

Opublikowano

Jaki masz zasilacz? może być to wina zasilacza i tak jak kolega wyżej powiedział komp ci się może przegrzewać czy coś ;)

gotowcezallegrosw1.png
Opublikowano (edytowane)

Jak włączam silka bez bota to nie mam żadnych lagów normalnie gram na high detalach tylko jak bota odpalę to przez chwile płynie i zaczynają się robić przycinki zmieniałem na low grafikę ale to nie pomagało. Wątpię że to jest wina kompa bo jak odpalę silka bez bota i z botem to ten bez bota się w ogóle nie tnie a z botem tnie;/ . Zasilacz mam 450W

Edytowane przez ferrum123
Opublikowano

Weź wciśnij ctrl+alt+delete zakładka procesy znajdź holybot czy tam elitebot.exe czy tym podobne i zobacz użycie procesora czy wzrasta jeśli tak to wina bota :) przy włączonym silku i bocie to zrób (wtedy gdy się przycina) a zasilacz 450 W nic nie mówi powiedz konkretnie firmę zasilacza... bo może komp ci się nie długo sfajczyć jak masz zasilacz z czarnej listy :)

gotowcezallegrosw1.png
Opublikowano

Zużycie procesora waha się miedzy 40-60% gdy jest bot włączony a pamięci podręcznej zużywa 1k po 5 sekundach jest 26 nie zwiększa się tylko od razu 26k i na odwrót. Zasilacz się nazywa Gembird

Opublikowano

Zasilacz firmy nieznanej dlatego jakbym był na twoim miejscu to bym zmienił zasilacz :) a co do tego to bot powoduje te lagi jeśli jest takie zużycie procesora ;) masz tego skrakowanego bota ? a i może to być też wina wirusa ale wątpie ;s

gotowcezallegrosw1.png